Onze laatste artikelen:
De Waterkant in Rumst neemt deel aan Nieuwbouwzondag

 


Naar aanleiding van Nieuwbouwzondag openen wij de deuren op 19 oktober in ons project De Waterkant in Rumst. Kom langs tussen 10u en 16u in onze modelappartementen en penthouse langs de Oude Baan 2840 Terhagen (Rumst). Ontdek er dit uniek woonproject in de Rupelstreek in het zuidwesten van de provincie Antwerpen. Wandelend, lopend of fietsend op de dijken langsheen de Rupel kan je genieten van de mooie natuur in een uniek landschap. 


We geven er graag meer uitleg over het project. Wie langs komt maakt bovendien kans op een fiets GPS van Garmin

Meer informatie vind je op de website www.dewaterkantrumst.be of bekijk het filmpje.

De Waterkant Rumst neemt deel aan Nieuwbouwzondag

Zennepark Halle neemt deel aan Nieuwbouwzondag

Op de voormalige Colruyt ‘centrale’ in het hartje van de stad Halle bouwt projectontwikkelaar Vanhaerents Development NV aan de laatste fase van het woonproject ’t Parkske. Tussen de Bergensesteenweg en het kanaal krijgt het Zennepark gestalte en worden 75 residentiële nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Vorige week vrijdag werd op bijzondere wijze officieel het startschot gegeven. Op Nieuwbouwzondag (19 oktober van 10u tot 16u) kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het modelappartement.

 

 

Volgens een studie van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) maakt groen in de buurt mensen niet alleen gezonder, maar bevordert het ook de sociale cohesie en verhoogt het de waarde van vastgoed. Vanhaerents besteedt dan ook veel aandacht aan de buitenruimten in zijn projecten en dat is bij het Zennepark niet anders. Voor dit project wordt maar liefst 250 lopende meter haag aangeplant en 2360 m² gras aangelegd. De groene binnentuin biedt de bewoners niet alleen een oase van rust, maar het is ook de ideale ontmoetingsplaats. Het is dan ook deze ontmoetingsplaats, in de vorm van een zitbank,  die burgemeester Dirk Pieters onthulde tijdens de eerste steenlegging met behulp van de torenkraan van aannemer Artes Roegiers.

IMG_4274-s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Zennepark is het sluitstuk van het woonproject ’t Parkske. De eerste fases van het project (zijnde het Groebepark en het Leidepark) waren reeds goed voor 89 appartementen en 139 parkings. Alle kantoorruimtes zijn ingevuld. Ze geven onder andere plaats aan een tandarts, sociaal secretariaat, mutualiteit, een immobiliënkantoor, dienstencheques kantoor en een interimkantoor. De kopers van het woonproject kunnen tot slot ook genieten van de directe nabijheid van een Dreamland en binnenkort ook een Bio Planet. Met het Zennepark komen hier nog 75 appartementen bij wat goed is voor ca. 8600 m² in totaal. Er zijn appartementen met 1 slaapkamer beschikbaar vanaf 180.000€ en appartementen met 2 slaapkamers vanaf 225.000€.

 

Vanhaerents nam deel aan Beachvolley Event in ‘t Groen Kwartier

Op 28, 29, 30 en 31 augustus 2014 organiseerde Topvolley A’pen, met de steun van de stad Antwerpen & het district Antwerpen, en Matexi & Vanhaerents, de 1ste editie van een heus “End of the Summer” Beachvolley Event in ‘t Groen Kwartier. Dit event gaf tal van bedrijven een unieke kans om op een informele […]

Woonproject Zuidboulevard in Waregem: een project waar vaart in zit

In Waregem wordt het zuidelijke gedeelte van de stad grondig vernieuwd. Een nieuwe stadsbibliotheek, een esplanade naar de stad, een ruime ondergrondse parking, commerciële ruimtes en appartementen zullen de stad nieuw leven inblazen. De Zuiderpromenade wordt de nieuwe toegangspoort tot de stad en zal het cultuurcentrum De Schakel, het gemeentehuis en de bibliotheek met elkaar […]

Tentoonstelling Brouwerij Louwaege: (ver)dronken hart van Kortemark?

Aanstaande zaterdag opent de tentoonstelling ‘Brouwerij Louwaege: (ver)dronken hart van Kortemark?’. De brouwerij Louwaege werd eind 2013 gesloopt waardoor er een stuk Kortemarkse geschiedenis verdween. Met een publicatie “Opfrissing van reus Boudewijn Hapkin” en een tentoonstelling wil de Dienst Cultuur de geschiedenis van de brouwerij in de kijker zetten en oude verhalen doen herleven.

Geslaagde opening Sidaplaxsite

Afgelopen vrijdag 15 augustus vond de officiële en zeer feestelijke opening plaats van KERK: de voormalige fabriek van Sidaplax staat nu open voor de buurt. Ondanks dat de zon het af en toe liet afweten, werd de opening toch een groot succes. Er was dan ook genoeg te beleven!

Tijdelijke herbestemming van de sidaplax site

Eind vorig jaar (zie eerdere blog) verworven Vanhaerents en Re-Vive de SIDAPLAX site in Gent. Het voormalige bedrijventerrein van circa 2 hectare ligt langs de Schelde, op een boogscheut van het Gentbruggeplein. In afwachting van de transformatie tot een duurzame wijk met lage energiewoningen voor jonge gezinnen stellen de projectontwikkelaars de site nu tijdelijk open […]

Lancering verkoop allerlaatste woningen op ’t Groen Kwartier

In de zone Arsenaal Zuid werden vorig jaar de eerste 28 nieuwe woningen met tuin te koop aangeboden. Op 6 augustus werd de laatste woning hiervan verkocht! Na de succesvolle uitverkoop van deze fase gaan op 7 september de allerlaatste ééngezinswoningen met tuin in verkoop.