Onze laatste artikelen:
Bekroonde architectuur in België

Creatieve en gedurfde architectuur wordt steeds vaker beloond en is een aanmoediging om het Belgische landschap te verfraaien met mooie ontwerpen. Er worden in België tal van bekroningen uitgereikt aan hoogstandjes in de architectuur en in deze blog tonen we je graag enkele mooie voorbeelden.

Tweede verblijven aan de kust

De populariteit van tweede verblijven aan de kust groeit ondanks de crisis de laatste jaren. Vanwege de gunstige ontheffingsregels in België is het erg aantrekkelijk om een tweede verblijf te nemen. Een schitterend uitzicht op zee zorgt voor ontspanning. En met de tweede woonplek ben je altijd verzekerd van een prachtige en comfortabele vakantiebestemming. Klinkt dit je niet als muziek in de oren?

Opening Cambio autodelen in ’t Groen Kwartier

Op dinsdag 8 april werd in Antwerpen de nieuwe Cambio-infrastructuur voor autodelen officieel geopend in ’t Groen Kwartier. Vlaams Minister-President Kris Peeters, Vlaams Minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits, Europees Parlementslid Marianne Thyssen & Jean-Claude Juncker, EVP kandidaat-voorzitter van de Europese Commissie huldigden de eerste parkeerplaatsen officieel in.

Fototentoonstelling Oude Dokken

Net zoals in vele steden is de oude Gentse haven momenteel in volle verandering en op zoek naar een nieuwe stedelijke identiteit. De komende jaren verrijzen in het volledige gebied rond de Oude Dokken ongeveer 1500 woningen. Het deel aan de oostzijde van het Handelsdok komt het eerst aan de beurt. Langs de Schipperskaai komen ongeveer 350 […]

3e bouwfase ’t Groen Kwartier gestart

Vrijdag werden de funderingen van de derde bouwfase van de nieuwe wijk in ’t Groen Kwartier onthuld. In deze fase zullen 88 parkappartementen worden gerealiseerd in 3 gebouwen. De appartementen bieden een uniek uitzicht over de stad en de recent gerestaureerde monumenten op de site.

Interieur als basis voor het thuisgevoel

Het interieur van je huis is een belangrijk onderdeel van het thuisgevoel. Niet alleen vinden we dat ons interieur onze persoonlijkheid weerspiegelt, spullen en decoratie bepalen ook voor een deel of we ons ergens thuis kunnen voelen. Omdat iedereen het thuisgevoel anders ervaart, is geen huis hetzelfde ingericht. Vraag je je af wat voor soort […]

De invloed van verlichting

Een niet te onderschatten aspect bij het inrichten van het huis is de verlichting.  Verlichting heeft namelijk een grote invloed op kleuren, de sfeer en de ruimtewerking in je huis. Met licht kun je interessante effecten creëren en spelen met dimensies in een ruimte. Een belangrijk onderdeel van je interieur, dat we hier graag voor […]

Trends op Batibouw

  Tijdens de laatste week van februari bezochten zo’n 300 duizend bezoekers Batibouw in Brussel, de grootste bouw- en verbouwbeurs van het land. De beurs toont alle laatste trends op het gebied van bouw, renovatie en inrichting. In dit blogartikel lichten we de opmerkelijkste trends van dit jaar uit.