Onze laatste artikelen:
Vanhaerents nam deel aan Beachvolley Event in ‘t Groen Kwartier

Op 28, 29, 30 en 31 augustus 2014 organiseerde Topvolley A’pen, met de steun van de stad Antwerpen & het district Antwerpen, en Matexi & Vanhaerents, de 1ste editie van een heus “End of the Summer” Beachvolley Event in ‘t Groen Kwartier. Dit event gaf tal van bedrijven een unieke kans om op een informele manier kennis te maken met elkaar en met ’t Groen Kwartier.

Woonproject Zuidboulevard in Waregem: een project waar vaart in zit

In Waregem wordt het zuidelijke gedeelte van de stad grondig vernieuwd. Een nieuwe stadsbibliotheek, een esplanade naar de stad, een ruime ondergrondse parking, commerciële ruimtes en appartementen zullen de stad nieuw leven inblazen. De Zuiderpromenade wordt de nieuwe toegangspoort tot de stad en zal het cultuurcentrum De Schakel, het gemeentehuis en de bibliotheek met elkaar verbinden. Vanaf 2 september starten we met de verkoop van 12 nieuwe appartementen. Het belooft alweer een rush te worden naar de laatste pareltjes in dit project.

Tentoonstelling Brouwerij Louwaege: (ver)dronken hart van Kortemark?

Aanstaande zaterdag opent de tentoonstelling ‘Brouwerij Louwaege: (ver)dronken hart van Kortemark?’. De brouwerij Louwaege werd eind 2013 gesloopt waardoor er een stuk Kortemarkse geschiedenis verdween. Met een publicatie “Opfrissing van reus Boudewijn Hapkin” en een tentoonstelling wil de Dienst Cultuur de geschiedenis van de brouwerij in de kijker zetten en oude verhalen doen herleven.

Geslaagde opening Sidaplaxsite

Afgelopen vrijdag 15 augustus vond de officiële en zeer feestelijke opening plaats van KERK: de voormalige fabriek van Sidaplax staat nu open voor de buurt. Ondanks dat de zon het af en toe liet afweten, werd de opening toch een groot succes. Er was dan ook genoeg te beleven!

Tijdelijke herbestemming van de sidaplax site

Eind vorig jaar (zie eerdere blog) verworven Vanhaerents en Re-Vive de SIDAPLAX site in Gent. Het voormalige bedrijventerrein van circa 2 hectare ligt langs de Schelde, op een boogscheut van het Gentbruggeplein. In afwachting van de transformatie tot een duurzame wijk met lage energiewoningen voor jonge gezinnen stellen de projectontwikkelaars de site nu tijdelijk open […]

Lancering verkoop allerlaatste woningen op ’t Groen Kwartier

In de zone Arsenaal Zuid werden vorig jaar de eerste 28 nieuwe woningen met tuin te koop aangeboden. Op 6 augustus werd de laatste woning hiervan verkocht! Na de succesvolle uitverkoop van deze fase gaan op 7 september de allerlaatste ééngezinswoningen met tuin in verkoop.

Investeren in een vakantiehuis, dat loont!

Een tweede woning aanschaffen in het buitenland, het is een droom die velen onder ons koesteren. Door de toenemende vraag naar dichtbij vakanties is investeren in een vakantiehuis een mooi alternatief ten opzichte van de traditionele beleggingsvormen en andere financiële producten.

Herontwikkeling Brouwerijsite Kortemark

De voormalige terreinen van de mouterij-brouwerij De Arend in Kortemark worden binnenkort een nieuw en levendig binnengebied. De gebouwen die al sinds 2003 leeg stonden, werden afgebroken en maken plaats voor een nieuwe openbare bibliotheek & commerciële ruimtes in combinatie met woningen, appartementen en lofts. Het project kwam tot stand via een publiek-private samenwerking tussen […]