Woonprojecten, Residentieel

Hoogstaande afwerking

Vanhaerents ontwikkelt hoogkwalitatieve woonprojecten met een groot look and feel gehalte. We staan voor stijlvol wonen op toplocaties en kiezen resoluut voor trendsettende architectuur met doordachte indeling en hoogstaande afwerking. Onze gebouwen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en staan akoestisch op punt. Veel aandacht gaat naar het interieurconcept en de buitenruimten. Wij creëren ruime terrassen en uitnodigende tuinen en hebben oog voor omgeving en beleving. 't Parkske in Halle is een van de zoveel voorbeelden uit onze portfolio. Het woonproject biedt soelaas voor zowel alleenstaanden als tweeverdieners die op zoek zijn naar een leuke plek om te wonen: in het groen en toch dicht bij de stad.

Klantenbegeleiding

Onze interieurarchitecten staan garant voor een uitstekende klantenbegeleiding. Met hun professioneel advies en passie voor perfectie, tekenen zij voor een gepersonaliseerde look and feel design. Afwerking op maat is luisteren naar de wensen en dromen van de klant.

Toplocaties

Vanhaerents kiest voor toplocaties. In binnen- en buitenland realiseren wij onze residenties op plekken met net dat ietsje meer. Goudkleurige duinen, een onmetelijk zicht op zee, uitgestrekte lavendelvelden, een oase van groen...Wij zoeken naar de perfecte balans tussen rust en dynamiek. Onze residenties staan garant voor een bijzondere levensstijl. Wonen is beleven! De unieke ligging van onze vastgoedprojecten vormen een aantrekkelijke investering met een gegarandeerde financiële meerwaarde. 

Hebt u dit al gezien?

 • Woon- en investeringsappartementen in de bloeiende stad Halle

  23.04.2015 -

  Het Hallerbos is deze week een echt sprookjesbos! Slechts enkele dagen per jaar kleurt het bos paars en ...

 • ZuidBoulevard in beeld

  15.04.2015 -

  In november 2013 startten de werken aan de ZuidBoulevard in Waregem. Tijd om de evolutie in beeld te ...

 • Investeringsproject in de kijker: Zennepark, Halle

  18.03.2015 -

  Wist u dat het bestaande huurpatrimonium in Vlaanderen sterk verouderd is? Het Grote Woononderzoek ...

 • Publiek-private samenwerking (PPS): 15 jaar win-win

  11.03.2015 -

  Op 25 februari was Vanhaerents aanwezig op het Stadsvernieuwingscongres in Brussel. De ideale ...