Onze laatste artikelen:
Lanceringsavond Handbogenhof Lier

Dinsdagavond 30 mei is het zover: de onthulling van het Handbogenhof, een woonproject gelegen binnen de groene vesten en op een boogscheut van alle hotspots in Lier. Handbogenhof omvat 90 appartementen, een praktijkwoning en ruimte voor 6 buurt ondersteunende functies zoals een kinderdagverblijf, buurtwinkel of broodjeszaak.

Compact wonen in ‘t Groen Kwartier

De bewoners van dit appartement, Elisabeth en Toon, kozen heel bewust voor ’t Groen Kwartier. Ze wilden wonen in een huis vol licht waar het “gemakkelijk buiten komen” is, ook voor kinderen. Ze willen hun drie kinderen buiten op avontuur laten gaan en dat zonder dat mama of papa steeds een oogje in het zeil moeten houden. “En voilà: ‘t Groen Kwartier biedt dat allemaal!”

Feestelijke opening ZuidBoulevard Waregem

De ZuidBoulevard in Waregem had vroeger één functie, en één type bewoner. Logisch: het was een OCMW-rusthuis. Nu vind je er jong en oud. Tussen de bibliotheekboeken, aan de winkelkassa’s, in de appartementen en binnenkort ook op de Boulevard. Noteer zaterdag 3 juni alvast in je agenda want dan zorgt stad Waregem voor heel wat verwondering […]

Laatste appartementen te koop in ‘t Groen Kwartier Antwerpen

Zaterdag 6 mei opent het gloednieuwe modelappartement van ‘t Groen Kwartier in Antwerpen haar deuren voor het grote publiek. Van 10u tot 15u bezoek je in primeur het nieuwe modelappartement van het voormalige Militair Hospitaal. Dit appartement is meteen ook het laatste modelappartement van ‘t Groen Kwartier want met nog een 10-tal appartementen is het […]

Assistentiewoningen Kasteel Wisselbeke zeer gegeerd!

Eind maart startte de verkoop van de assistentiewoningen van Kasteel Wisselbeke in Merelbeke. En de interesse bleek direct enorm groot. Op twee weken tijd werd maar liefst 50% van de serviceflats verkocht. Erkende assistentiewoningen zijn dan immers ook een zeer interessante belegging.

Woningen aan het water in 2e fase De Nieuwe Dokken

Na het ongelooflijke succes van het torengebouw De Faar by Beel breekt het volgende hoofdstuk van De Nieuwe Dokken aan. Vanaf nu zijn de woningen van het gebouw met de naam ‘Het Dek’, gelegen aan de kade, te koop. Met deze fase komen opnieuw 10 appartementen en 8 gestapelde kadewoningen op het menu. De verkoop is […]

We are Amsterdam, deel 5: interieur en trends

Dat we gek zijn op Amsterdam wist je ongetwijfeld al. En last but not least laten we je vandaag graag kennismaken met enkele hotspots op het vlak van interieur en trends.

Leanderhof in Zwevegem verwelkomt kinesiste

Terwijl de verkoop van de appartementen in Leanderhof op volle toeren draait, doet de werf ook naarstig verder. En “buzze geven” dat doet ook kinesiste Ilse Lapierre! Haar huidige praktijk in Zwevegem is te klein geworden en zij kiest Leanderhof voor haar nieuwe kinepraktijk. Wij spraken met Ilse en leerden een gedreven vrouw kennen.