Onze laatste artikelen:
De Commanderie: van historisch monument tot eigentijds woonproject  met een ziel

Historisch én trendsettend. Dat is het Militair Hospitaal Oostende in een notendop! Van de ruim 200 wooneenheden zijn er nog slechts 2 te koop. Twee pareltjes waarvan we je er graag in deze blog eentje voorstellen. En we laten je ook binnenkijken in een exclusief duplexappartement van het hoofdgebouw Commanderie.

Eerste fase woonproject Leanderhof schiet uit de startblokken

Op de voormalige Bekaertsite in het centrum van Zwevegem verrijst langs de zijde van de Bekaertstraat stilaan een volledig nieuwe woon-, werk-, en winkelzone. De bodemsanering van het oude industriële terrein is inmiddels volledig afgerond en de aannemer Artes Depret startte begin augustus met de aanleg van de eerste fase in opdracht van zusterbedrijf en projectontwikkelaar Vanhaerents Development. Op de bijna 7 ha grote site zal een mix van een 300-tal woningen en appartementen gerealiseerd worden. Gaande van betaalbare, creatieve woonoplossingen, investeringsappartementen en sociale woningen tot comfortappartementen, erkende assistentiewoningen en commerciële ruimtes.

Creatief in ‘t stad, Antwerpen

Deze lichtrijke woning in ’t Groen Kwartier in Antwerpen werd gezellig en warm ingericht. En extra opgefleurd met enkele leuke accentkleuren.

Studente gaat op onderzoek in ’t Groen Kwartier

“Stad maken in ’t Groen Kwartier”, dat is de sprekende titel die studente Mirra Haalboom koos voor haar bachelorproef. In het kader van haar studie sociologie aan de Universiteit Antwerpen deed ze een onderzoek naar de buurtbinding en het belang van publieke ruimte in ’t Groen Kwartier in Antwerpen. Ze interviewde bewoners en professionals en […]

Interieurinspiratie

De zomer is de perfecte tijd om weg te dromen… over je nieuwe thuis. Vanhaerents koos de mooiste interieurs voor jou uit en bundelde die in een handig online boek. Geen urenlange zoektochten op google, instagram of pinterest. Deze zomer doe je gewoon vanuit je strandstoel interieurinspiratie op via je tablet of smartphone. 

ZuidBoulevard Waregem stilaan in eindfase

De werken aan de ZuidBoulevard in Waregem geraken stilaan in hun eindfase. Vrijdag opent de ondergrondse parking en in oktober zal de nieuwe bibliotheek afgewerkt zijn. We laten jullie graag meegenieten van enkele prachtige beelden die we lieten maken door architectuurfotograaf Christophe Vander Eecken.

Oude fabriekssite verwelkomt tijdloze loft, Ieper

Een loft creëert ruimte en zorgt voor licht in uw interieur en leven. De inrichting hiervan vraagt dan ook om een specifiek interieurontwerp dat moet aansluiten bij de levensstijl van de bewoner, maar ook in harmonie moet zijn met het gebouw. Architect Filip Vanryckeghem zorgde voor een mooi resultaat op de oude fabriekssite van Picanol.

Sidaplax wordt RUTE

Op de plek van de voormalige Sidaplax-site in Gentbrugge begint binnenkort de bouw van een gloednieuwe woonbuurt RUTE. Op deze plek komt een mix van groene en duurzame woningen vlakbij het Gentse stadscentrum.