Onze laatste artikelen:
Doorbraak: appartement aan de kust aftrekbaar voor elke vennootschap

Een tweede verblijf aan de kust? Een buitenverblijf in Frankrijk? Een investeringsappartement in Antwerpen?
In het verleden was dit een doorn in het oog van vele dokters, apothekers, advocaten en managementvennootschappen. Maar nu is er een doorbraak: een appartement aan de kust is nu aftrekbaar voor elke vennootschap!

Het Militair Hospitaal Antwerpen leeft!

Het Militair Hospitaal Leeft. Onder dit motto neemt ’t Groen Kwartier op zondag 13 september 2015 deel aan Open Monumentendag. Er zijn rondleidingen op de site waarbij acteurs het verleden doen herleven.

Ultieme buitenervaring in nieuw modelappartement De Waterkant

In het project De Waterkant in Rumst richtte onze interieurafdeling een volledig nieuw modelappartement in. Het schitterend zicht op de Rupel en de omliggende groene omgeving is ongetwijfeld dé troef van dit appartement. De natuur naar binnen brengen was dan ook een must bij de inrichting van dit lichtrijk drieslaapkamerappartement.

Residentie Neerstad uitverkocht

In Residentie Neerstad in Ieper is recent het laatste appartement verkocht. Gelegen aan de noordelijke rand van het centrum van Ieper, vormde het de laatste fase van de reconversie van de voormalige Picanolsite, een samenwerking tussen Vanhaerents Development en Van Roey Vastgoed.

CO2-neutrale wijk de Venning is een feit

Vrijdag 19 juni was het zo ver: de CO2-neutrale wijk de Venning in Kortrijk werd na 5 jaar opgeleverd. Met dit project kiest de sociale huisvestingsmaatschappij Goedkope Woning resoluut voor een nieuwe aanpak. Ze legt daarbij bewust de nadruk op gezondere woningen, een rationeler en efficiënter ruimtegebruik, minder energieverbruik en weinig onderhoudskosten.

Duurzame mobiliteit

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij woonprojecten en zeker in stadskernvernieuwing. Bij Vanhaerents Development hebben we daarom binnen onze rol van projectontwikkelaar een duidelijke visie, nl. het verhogen van die duurzaamheid. Onze projectontwikkeling wordt daarmee de tegenpool van de “hit & run”-benadering.

7th Heaven in ’t Groen Kwartier

Hartje Antwerpen. Een groen eiland in de stad. Twee topchefs. De zevende penthouse-verdieping van een gastvrije woontoren in ‘t Groen Kwartier. Daar lieten Sergio Herman en Nick Bril een 70-tal gasten proeven van 7th Heaven.

Uitbouw investeringsteam blijkt schot in de roos

De focus van projectontwikkelaar Vanhaerents Development, onderdeel van de Artes Group, ligt op de herontwikkeling van binnenstedelijke woonprojecten. Nu wordt daar ook een dimensie investeringsvastgoed aan toegevoegd in de projecten in Antwerpen, Waregem, Halle, Rumst, Lier en Malaucène.