Onze laatste artikelen:
Van ziekenzaal tot loft, Antwerpen

Katleen woont samen met haar man in één van de zeven voormalige ziekenzalen in ’t Groen Kwartier te Antwerpen. “Het was mijn man die de woonst eerder ‘per toeval’ vond. Erik had in het verleden een militaire opleiding genoten en kende de site van het Militair Hospitaal. Voor onze nieuwe woning gingen we op zoek naar een plek met een ziel, en die is hier zeker aanwezig,” vertelt Katleen.

Vanhaerents interieur inspiratie 2017

Dit is een verzameling van interieurs van verschillende appartementen en woningen in projecten van Vanhaerents. Een bundeling van onze mooiste projecten. Doorheen de jaren werden er uitgebreide interieurreportages gemaakt door heel wat topfotografen zoals Yannick Milpas.

De interieurs behoren toe aan de bewoners of zijn modelappartementen, aangekleed door de onze interieurarchitecten. Maak het je zelf gemakkelijk en ontdek een grote verscheidenheid aan stijlen. Van strak modern, waar wit de hoofdtoon voert, tot pasteltinten en zwart-wit combinaties.

Laat je inspireren door een andere visie op wonen, interieur & design!

Denk vandaag aan morgen

Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen.

Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks aan hun tweede jeugd, maar dat betekent daarom niet dat ze minder bezorgd zijn om hun spaarcenten. Babyboomers vinden hun geluk steeds meer in de steden en een nieuwe woonst in het stads- of dorpscentrum lonkt. Er komt een grote demografische […]

Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in Kortemark. De aannemer, Artes Depret, zal de komende maanden de grondwerken uitvoeren om vervolgens de gebouwen op te trekken. De bouwwerken van de site zullen in totaal ongeveer 2,5 jaar duren. Nu de werken gestart zijn, is tevens de […]

Vanhaerents zet in op Brugse woningmarkt

Niet één, maar wel twee nieuwe Brugse woonprojecten op één week tijd. Vanhaerents zet de komende jaren duidelijk in op de woningmarkt in Brugge. Met enerzijds de aankoop van het Provinciehuis Abdijbeke en anderzijds een nieuwe woonbuurt langs de Groenestraat in het centrum van de stad. “In totaal zullen we bijna 100 nieuwe woongelegenheden realiseren […]

Laatste monument Militair Hospitaal Antwerpen te koop

Het laatste van de vijf geklasseerde monumenten op ’t Groen Kwartier staat te koop. Het is de bedoeling dat het Poortgebouw echt iets kan gaan betekenen voor de bewoners. Stilletjes dromen we van een drive-in voor fietsers… maar uiteraard kan hier ook een tandarts of dokterspraktijk komen.

Voorstelling masterplan Normaalschool Lier aan de buurt.

Zaterdag 21 oktober werd in aanwezigheid van burgemeester Frank Bogaert en schepen Walter Grootaers het masterplan voor de herontwikkeling van de Normaalschool in Lier voorgesteld aan de buurt.