Onze laatste artikelen:
Nieuwe Dokken, een stadswijk vol innovaties

Nieuwe Dokken, dat wordt de naam voor de nieuwe stadswijk aan de Oude Dokken in Gent, gelegen tussen de Schipperskaai en de Koopvaardijlaan. Nieuwe Dokken zal in de komende jaren nieuw bruisend leven brengen op deze prachtige site langs het Handelsdok. Het ‘nieuwe’, vernieuwende en innoverende karakter maken deze stadswijk klaar voor een mooie toekomst.

ZuidBoulevard: het paradepaard van Waregem

Vanuit zijn bureau ziet Burgemeester Kurt Vanryckeghem dagelijks hoe de werken aan de ZuidBoulevard vorderen. Het begon allemaal met een droom van het stadsbestuur. De droom om steeds vernieuwend te blijven.

MUG-Helikopter blijft vliegen dankzij Artes Group

De MUG-Helikopter van het AZ Sint-Jan in Brugge kan blijven vliegen. Artes Group gaat het toestel de komende drie jaar sponsoren.

Hoe zijn de vastgoedprijzen geëvolueerd?

De halfjaarlijkse vastgoedgids van Trends viel recent ook bij Vanhaerents Development weer in de bus. Een overvloed aan data die we voor u hebben gestructureerd in een mini vastgoedgids. Lees snel verder en ontdek hoe goed de steden en gemeenten scoren waar wij actief zijn.

Want to relax and settle down?

Als ontwikkelaar van kwalitatief binnenstedelijke projecten wil Vanhaerents zo goed mogelijk inspelen op de residentiële noden van onze samenleving. Maar welke visie heeft Generation Y op wonen? In een creatieve workshop treden we in debat met deze millenials en zoeken we samen naar de beste woonvormen voor de toekomst!

Arsenaalappartementen op ’t Groen Kwartier

Investeren in een toplocatie op wandelafstand van het station Investeren in een Arsenaalappartement is een slimme beslissing. Niet alleen behoort Antwerpen tot één van de Vlaamse steden met de hoogste gemiddelde huur, ‘t Groen Kwartier is bovendien ideaal gelegen op wandelafstand van de stedelijke voorzieningen, midden in een openbare groenzone.  De Arsenaalappartementen vormen het laatste […]

Volgende fase in de herontwikkeling van het noordelijke deel van de Tragelsite te Aalst

Het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling Aalst (AGSA) nodigde in de tweede ronde van de PPS de geselecteerde kandidaten uit om een voorstel uit te werken voor het noordelijke deel van de Tragelsite. Het voorstel van “TRAGEL 8” kwam hierbij als eerst gerangschikte naar voor. TRAGEL 8 is een consortium tussen Vanhaerents Development en Sobradis. Op de […]

Summer Yummie op ‘t Groen Kwartier

Voor de ontwikkeling van ’t Groen Kwartier is 2015 een belangrijk jaar. Naast de eerste steen van de fase Arsenaal Zuid verhuizen ook een 80-tal nieuwe gezinnen naar de parkappartementen. De bewoners en Sergio Herman vierden het scharniermoment met een groot buurtfeest.