Onze laatste artikelen:
Inwoners Kortemark kiezen logo Brouwerijsite

Eind oktober nodigde de gemeente Kortemark haar inwoners uit op een infoavond over de toekomstige ontwikkeling van de voormalige Brouwerij Louwaege. De bewoners kregen een concrete toelichting over de architectuur en de invulling van de site met de bijhorende fasering en timing. Als kers op de taart mochten ze ook het toekomstige logo van de site kiezen.

Minimalistisch design afgewisseld met pittige kunst in Waregem

Eenvoud in stijl was het vertrekpunt bij de inrichting van ons nieuw modelappartement in het project ZuidBoulevard te Waregem.

Huuropbrengst betaalt uw lening terug!

De werken aan het project ZuidBoulevard in Waregem gaan snel vooruit. De oplevering van het project is voorzien eind 2016. Voor wie graag nog wil investeren in vastgoed op deze unieke locatie is vandaag een ideaal instapmoment.

Geometrisch design, Rumst

Het geheel van de geometrische vormen in de designklassiekers vormen samen met hun kleuraccenten de eenheid van dit appartement. De bewoners ontdekten het woonproject De Waterkant al fietsend langs de Rupel.

Genoeg beton!

Het verkavelingsmodel is overal in Vlaanderen te zien: eenheidshuizen, elk met z’n voortuintje en koning auto op de oprit. Erg esthetisch is dat allemaal niet. Vanhaerents bewijst dat het anders kan!

Militair Hospitaal Oostende ook ideale trainingspiste

Dat het Militair Hospitaal Oostende de ideale locatie is om te onthaasten aan de zee wisten we al. Maar dat je er ook perfect kan trainen bewijst Stefano Museeuw. De 18-jarige zoon van de ‘Leeuw van Vlaanderen’ doet er op training alvast alles aan om zijn papa trots te maken!

Oog voor detail in Brusselse penthouse

Deze penthouse op de bovenste verdieping van het project MuseumBoulevard heeft een zeer luxueuze uitstraling. Het interieur kenmerkt zich door neutrale tinten met hier en daar een kleuraccent en enkele designklassiekers.

Bouwwerken Paradijssite gestart

De Artes Group is begonnen met de herontwikkeling van het voormalige rust- en verzorgingstehuis ’t Paradijs tot een nieuwe, levendige woonwijk in het centrum van Lier. Momenteel worden de bestaande gebouwen afgebroken om plaats te maken voor een groen, autoluw binnengebied met een lokaal dienstencentrum, 35 sociale appartementen voor ouderen, een 100-tal private appartementen, ruimtes […]