Onze laatste artikelen:
Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in Kortemark. De aannemer, Artes Depret, zal de komende maanden de grondwerken uitvoeren om vervolgens de gebouwen op te trekken. De bouwwerken van de site zullen in totaal ongeveer 2,5 jaar duren.

Nu de werken gestart zijn, is tevens de verkoop van de appartementen in de Mouttoren en het Ketelhuis gestart.

Vanhaerents zet in op Brugse woningmarkt

Niet één, maar wel twee nieuwe Brugse woonprojecten op één week tijd. Vanhaerents zet de komende jaren duidelijk in op de woningmarkt in Brugge. Met enerzijds de aankoop van het Provinciehuis Abdijbeke en anderzijds een nieuwe woonbuurt langs de Groenestraat in het centrum van de stad. “In totaal zullen we bijna 100 nieuwe woongelegenheden realiseren met telkens ruim voldoende ondergrondse parkeergelegenheid”, zegt CEO Lode Waes.

Laatste monument Militair Hospitaal Antwerpen te koop

Het laatste van de vijf geklasseerde monumenten op ’t Groen Kwartier staat te koop. Het is de bedoeling dat het Poortgebouw echt iets kan gaan betekenen voor de bewoners. Stilletjes dromen we van een drive-in voor fietsers… maar uiteraard kan hier ook een tandarts of dokterspraktijk komen.

Voorstelling masterplan Normaalschool Lier aan de buurt.

Zaterdag 21 oktober werd in aanwezigheid van burgemeester Frank Bogaert en schepen Walter Grootaers het masterplan voor de herontwikkeling van de Normaalschool in Lier voorgesteld aan de buurt.

Er beweegt wat op De Nieuwe Dokken

De werken aan de ondergrondse parking van De Nieuwe Dokken in Gent lopen nog tot het voorjaar van 2018. Daarna starten de werken aan de bovenbouw. Niet alleen de werken lopen goed, maar ook de verkoop. Bijna alle woningen en appartementen in de Faar en het Dek zijn intussen verkocht. Veel nieuwe bewoners zullen er […]

Cafe Interieur: pop-up koffiebar in Deinze

Waar ooit de interieurzaak Van Kerkhove was, opende de jonge barista Hannes Careel vorige vrijdag Cafe Interieur. In het pand in de Stationsstraat in Deinze zullen midden volgend jaar de werken aan een nieuw woonproject beginnen. Intussen is er meer dan ruimte genoeg voor Hannes’ gezellige koffiebar. En binnenkort krijgt hij nog gezelschap van een kunstenaar […]

Investeren in SmartOne

Dat investeren in vastgoed een slimme belegging is, kon u hier al lezen. Investeerders kiezen daarbij steeds vaker voor nieuwbouw. Bij nieuwbouw is maar liefst één koper op de twee een investeerder. Het nieuwe woonconcept SmartOne is uitermate geschikt voor die investeerder. 

SmartOne: het nieuwe wonen volgens Vanhaerents

Onder het goedkeurend oog van heel wat concullega’s, investeerders en jonge kooplustigen stelde Vanhaerents op donderdag 5 oktober haar nieuw woonconcept SmartOne voor. De Barco One Campus zat afgeladen vol en de nieuwsgierigheid van het publiek werd beloond. Via een kortfilm kregen ze een blik achter de schermen bij de projectontwikkelaar, aannemer en software developer. […]