Onze laatste artikelen:
Minder mensen wonen alleen in Brussel

Co-housing zit duidelijk in de lift in onze hoofdstad. In Brussel gaan steeds meer jonge mensen samen wonen en gaat het aantal eenpersoonshuishoudens achteruit. Met het nieuwe woonproject Jardin Maritime speelt Vanhaerents goed in op deze nieuwe trend.

Talk Real Estate : jonge vastgoedprofessionals verenigd

Al van Talk Real Estate gehoord? Dit actief Belgisch netwerk voor jonge talentvolle vastgoedprofessionals zag vorig jaar het levenslicht en heeft al een eerste reeks succesvolle netwerkingevents achter de rug.

Spaces become places

Strategische herbestemmingsprojecten zijn fantastische instrumenten om stedelijke leegtes een nieuwe dynamiek te geven en opnieuw op de kaart te zetten. In afwachting van de transformatie tot een nieuwe woonwijk stelt Vanhaerents haar sites vaak open voor het grote publiek. Zo bruist de Sidaplax site in Gentbrugge volop dankzij KERK en heeft onze jongste telg Jardin […]

Haal meer uit uw geld en kom langs op de Investors Day in Halle

De cijfers liegen er niet om. Wist u dat u door te investeren in vastgoed met de huurinkomsten alleen al 20 keer meer verdient in vergelijking met een spaarboekje? Kom zondag 24 april naar de Investors Day in Halle en kom te weten hoe uw geld meer kan opbrengen.

Pastel is in the air, Waregem

Zachte, frisse tinten brengen de lente binnen in het nieuwe modelappartement van de ZuidBoulevard in Waregem. Het interieurteam van Vanhaerents liet zich bij de inrichting van het appartement inspireren door de nieuwste woontrends. Wij zijn alvast heel enthousiast over het nieuwe trendkleur ‘copper orange’ en de originele wandtapijten die helemaal terug in zijn.

Coole loft met vurige multiplex, Antwerpen

Eén van de vroegere ziekenpaviljoenen in het Militair Hospitaal Antwerpen kreeg een eigentijdse make-over. Evert Crols van B-architecten, bracht warmte en dynamiek in het interieur met vurige multiplex.

Shoppen in de ZuidBoulevard: voor elk wat wils!

Op de gelijkvloerse verdieping van het project ZuidBoulevard komt ca. 2.000 m² aan commerciële activiteiten. Zij vormen een essentieel onderdeel van de herontwikkeling van dit stadsvernieuwingsproject en zullen voor elk wat wils bieden. Kwadro ramen & deuren en schoonheidssalon Skinnovation kozen voor De Esplanade en het nieuwe kantoor van KBC Bank zal zich vestigen in […]

Noorse warmte in Belgische kou, Zennepark Halle

Scandinavische invloeden zorgen voor een warme en gezellige sfeer in het nieuwe modelappartement van Zennepark. De houten accenten die ook terugkomen in het terras zorgen voor eenheid met de natuur.