Onze laatste artikelen:
Ultieme buitenervaring in nieuw modelappartement De Waterkant

In het project De Waterkant in Rumst richtte onze interieurafdeling een volledig nieuw modelappartement in. Het schitterend zicht op de Rupel en de omliggende groene omgeving is ongetwijfeld dé troef van dit appartement. De natuur naar binnen brengen was dan ook een must bij de inrichting van dit lichtrijk drieslaapkamerappartement.

Residentie Neerstad uitverkocht

In Residentie Neerstad in Ieper is recent het laatste appartement verkocht. Gelegen aan de noordelijke rand van het centrum van Ieper, vormde het de laatste fase van de reconversie van de voormalige Picanolsite, een samenwerking tussen Vanhaerents Development en Van Roey Vastgoed.

CO2-neutrale wijk de Venning is een feit

Vrijdag 19 juni was het zo ver: de CO2-neutrale wijk de Venning in Kortrijk werd na 5 jaar opgeleverd. Met dit project kiest de sociale huisvestingsmaatschappij Goedkope Woning resoluut voor een nieuwe aanpak. Ze legt daarbij bewust de nadruk op gezondere woningen, een rationeler en efficiënter ruimtegebruik, minder energieverbruik en weinig onderhoudskosten.

Duurzame mobiliteit

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij woonprojecten en zeker in stadskernvernieuwing. Bij Vanhaerents Development hebben we daarom binnen onze rol van projectontwikkelaar een duidelijke visie, nl. het verhogen van die duurzaamheid. Onze projectontwikkeling wordt daarmee de tegenpool van de “hit & run”-benadering.

7th Heaven in ’t Groen Kwartier

Hartje Antwerpen. Een groen eiland in de stad. Twee topchefs. De zevende penthouse-verdieping van een gastvrije woontoren in ‘t Groen Kwartier. Daar lieten Sergio Herman en Nick Bril een 70-tal gasten proeven van 7th Heaven.

Uitbouw investeringsteam blijkt schot in de roos

De focus van projectontwikkelaar Vanhaerents Development, onderdeel van de Artes Group, ligt op de herontwikkeling van binnenstedelijke woonprojecten. Nu wordt daar ook een dimensie investeringsvastgoed aan toegevoegd in de projecten in Antwerpen, Waregem, Halle, Rumst, Lier en Malaucène.

Zenne geïntegreerd in nieuw Elisabethpark in Halle

De stad Halle heeft hard gewerkt aan de opwaardering van het Albertpark, Elisabethpark en de Zenne. De zichten werden open gemaakt en een wandelpad met ‘Zenneterras’ werd aangelegd. Ook werd er een grasveld, bloemenweide en hoogstamboomgaard aangelegd. Net achter residentie Zennepark zal er een verbinding gemaakt worden naar het park. Zo gaan toekomstige bewoners van het […]

ZuidBoulevard in Waregem trekt 1400 bezoekers op Open Wervendag

Op zondag 31 mei stelden Vanhaerents Development en Artes Depret de werf Zuidboulevard in Waregem open voor het grote publiek ter gelegenheid van Open Wervendag. Het evenement is een initiatief van de Confederatie Bouw en was dit jaar aan zijn 9e editie toe.  Ondanks het minder goede weer kon het project ZuidBoulevard op héél wat […]