Onze laatste artikelen:
Maquette van ’t Groen Kwartier reist de wereld rond

Dat ‘t Groen Kwartier een gegeerde plek is om te wonen wist je al, maar nu blijkt er ook steeds meer vraag naar de maquette van het woonproject. Binnenkort gaat de maquette voor enkele maanden naar het Deutsches Architekturmuseum (DAM) in Frankfurt, waar ze op de tentoonstelling Maatwerk/Massarbeit. Architektur aus Flandern und den Niederlanden tentoongesteld zal worden.
Het is niet de eerste keer dat de maquette van ‘t Groen Kwartier voor even verhuist. Eerder dit jaar maakte ze nog een reisje naar Cannes ter gelegenheid van de nominatie voor de MIPIM awards.

Architectuurlezing ZuidBoulevard

Ben je architect of stedenbouwkundige en wil je meer weten over de architectuur van de gloednieuwe bibliotheek in het project ZuidBoulevard in Waregem? Schrijf je dan nu in voor de architectuurlezing op woensdag 5 oktober 2016

Open Monumentendag op de site van Handbogenhof was een shot in de roos!

Ter gelegenheid van Open Monumentendag werd op zondag 11 september de site van het Handbogenhof (voormalig woonzorgcentrum ‘Het Paradijs’) even opengesteld voor het grote publiek. De historische site, die in de middeleeuwen dienst deed als oefenterrein voor de handbooggilde Sint-Sebastiaan werd die dag nog een laatste keer gebruikt door de schutters.

Subtiele kleurnuances geven appartement ruimte, Antwerpen

In hartje Antwerpen, op ’t Groen Kwartier, ontdekten we een nieuwe interieurparel. Subtiele kleurnuances en warme houtaccenten vormen de leidraad doorheen dit ruimtelijk appartement.

Vacature Boekhouder / vacature Projectontwikkelaar regio Antwerpen & Brussel

Vanhaerents Development gevestigd in GENT behoort tot de Artes-Group. Wij zijn reeds méér dan 85 jaar actief in de bouwsector. Sedert een 20-tal jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als projectontwikkelaar en hebben wij ons met groot succes toegelegd op Publiek Private Samenwerking (PPS). Dankzij de groei van onze organisatie, hebben we momenteel 2 […]

KERK: van verlaten fabriek tot de hipste plek in Gent

“Een strak plan hadden we bij de start niet.” Jules Gahide van KERK vertelt hoe een verlaten plek plots de hipste locatie van Gent wordt.

De Commanderie: van historisch monument tot eigentijds woonproject  met een ziel

Historisch én trendsettend. Dat is het Militair Hospitaal Oostende in een notendop! Van de ruim 200 wooneenheden zijn er nog slechts 2 te koop. Twee pareltjes waarvan we je er graag in deze blog eentje voorstellen. En we laten je ook binnenkijken in een exclusief duplexappartement van het hoofdgebouw Commanderie.

Eerste fase woonproject Leanderhof schiet uit de startblokken

Op de voormalige Bekaertsite in het centrum van Zwevegem verrijst langs de zijde van de Bekaertstraat stilaan een volledig nieuwe woon-, werk-, en winkelzone. De bodemsanering van het oude industriële terrein is inmiddels volledig afgerond en de aannemer Artes Depret startte begin augustus met de aanleg van de eerste fase in opdracht van zusterbedrijf en […]