Onze laatste artikelen:
Interieurinspiratie

De zomer is de perfecte tijd om weg te dromen… over je nieuwe thuis. Vanhaerents koos de mooiste interieurs voor jou uit en bundelde die in een handig online boek. Geen urenlange zoektochten op google, instagram of pinterest. Deze zomer doe je gewoon vanuit je strandstoel interieurinspiratie op via je tablet of smartphone. 

ZuidBoulevard Waregem stilaan in eindfase

De werken aan de ZuidBoulevard in Waregem geraken stilaan in hun eindfase. Vrijdag opent de ondergrondse parking en in oktober zal de nieuwe bibliotheek afgewerkt zijn. We laten jullie graag meegenieten van enkele prachtige beelden die we lieten maken door architectuurfotograaf Christophe Vander Eecken.

Oude fabriekssite verwelkomt tijdloze loft, Ieper

Een loft creëert ruimte en zorgt voor licht in uw interieur en leven. De inrichting hiervan vraagt dan ook om een specifiek interieurontwerp dat moet aansluiten bij de levensstijl van de bewoner, maar ook in harmonie moet zijn met het gebouw. Architect Filip Vanryckeghem zorgde voor een mooi resultaat op de oude fabriekssite van Picanol.

Sidaplax wordt RUTE

Op de plek van de voormalige Sidaplax-site in Gentbrugge begint binnenkort de bouw van een gloednieuwe woonbuurt RUTE. Op deze plek komt een mix van groene en duurzame woningen vlakbij het Gentse stadscentrum.

Leanderhof: de dynamiek van verschillende bewonersgroepen in één buurt

Vanhaerents integreert zorgvastgoed in een mix van woontypes en doelgroepen. De dynamiek die dan ontstaat is voor iedereen enorm verrijkend. Zo is er op Leanderhof in Zwevegem plaats voor zowel jonge gezinnen, alleenstaanden en senioren. En wordt er ook ruimte voorzien voor begeleid wonen.

Hedendaagse duplexloft, ‘t Groen Kwartier Antwerpen

Hedendaagse duplexloft in beschermd monument Kenmerkend is de maximale flexibiliteit door verschuifbare en lichtdoorlatende scheidingswanden. Nieuwe terugkerende materialen met een warme uitstraling, zoals de monumentale trap in tropisch padoekhout, versterken de sfeer en zorgen voor rust.

Fotograaf Yannick Milpas: “In elk interieur zitten duizenden beelden verscholen”

Foto’s neemt iedereen – met of zonder selfiestick – maar fotografen die naam en faam maken met interieur- en architectuurfotografie zijn er maar weinig. Yannick Milpas is er wel zo een. De Antwerpse fotograaf gaat elke dag op stap in de mooiste interieurs en komt terug met de meest inspirerende beelden. Ook voor Vanhaerents. Daar […]

Compact wonen op 51 m², Waregem

Met Vanhaerents Invest besteden we bijzondere aandacht aan woontypologieën die geschikt zijn voor de investeringsmarkt.  Bij het ontwerp houden we rekening met een optimaal ruimterendement en een degelijke afwerking, gericht op het aantrekken van kwalitatieve huurders. In de Boekerij, één van de 3 residenties van ons project Zuidboulevard in Waregem, richtten we een compact éénslaapkamer appartement […]