Onze laatste artikelen:
’t Groen Kwartier, creatieve hub in Berchem

’t Groen Kwartier is sinds de intrede van Sergio Herman in de kapel vooral gekend van het sterrenrestaurant The Jane. Maar het is zoveel meer dan dat! Vlakbij Berchem station ontwikkelt zich het creatieve hart van Antwerpen in duizend en één facetten.

Carte blanche, Halle

In de groene omgeving langs de Zenne, is het woonproject Zennepark gelegen. Daar werd opnieuw een modelappartement ingericht door één van onze Vanhaerents interieurarchitecten. Het zicht op de natuurrijke omgeving in Halle laat zich voelen doorheen het appartement. Het creëert een rustgevend gevoel en werkte inspirerend bij de inrichting.

Sterk doordachte mobiliteit in Waregem

De Zuiderpromenade is de nieuwe toegangspoort tot de stad Waregem. De autovrije esplanade zorgt voor een veilige verbinding tussen de Ring en het Pand en vormt de ruggengraat van het project ZuidBoulevard.

Wonen aan het strand van morgen, Oostende

Het Militair Hospitaal Oostende, trendsetter voor een nieuw stadsdeel Stad Oostende heeft duidelijk de kaart getrokken voor de reconversie van de Oosteroever.  Het Militair Hospitaal vormt hierbij een ruimtelijk baken op de kop van dit nieuw ontluikend stadsdeel.  De Oosteroever biedt immers boeiende ruimte voor een rijke variatie aan functies, complementair aan het bestaande stadscentrum.  […]

Minder mensen wonen alleen in Brussel

Co-housing zit duidelijk in de lift in onze hoofdstad. In Brussel gaan steeds meer jonge mensen samen wonen en gaat het aantal eenpersoonshuishoudens achteruit. Met het nieuwe woonproject Jardin Maritime speelt Vanhaerents goed in op deze nieuwe trend.

Talk Real Estate : jonge vastgoedprofessionals verenigd

Al van Talk Real Estate gehoord? Dit actief Belgisch netwerk voor jonge talentvolle vastgoedprofessionals zag vorig jaar het levenslicht en heeft al een eerste reeks succesvolle netwerkingevents achter de rug.

Spaces become places

Strategische herbestemmingsprojecten zijn fantastische instrumenten om stedelijke leegtes een nieuwe dynamiek te geven en opnieuw op de kaart te zetten. In afwachting van de transformatie tot een nieuwe woonwijk stelt Vanhaerents haar sites vaak open voor het grote publiek. Zo bruist de Sidaplax site in Gentbrugge volop dankzij KERK en heeft onze jongste telg Jardin […]

Haal meer uit uw geld en kom langs op de Investors Day in Halle

De cijfers liegen er niet om. Wist u dat u door te investeren in vastgoed met de huurinkomsten alleen al 20 keer meer verdient in vergelijking met een spaarboekje? Kom zondag 24 april naar de Investors Day in Halle en kom te weten hoe uw geld meer kan opbrengen.