Onze laatste artikelen:
‘t Groen Kwartier genomineerd voor MIPIM Award

Maar liefst vier gebouwen in België zijn dit jaar genomineerd voor een Award op Mipim, de grootste beurs voor professioneel vastgoed ter wereld die doorgaat van 15-17 maart. ‘t Groen kwartier in Antwerpen is genomineerd in de categorie stedelijke renovatie. Het is sinds 2012 geleden dat een Belgisch project nog een Award behaalde.

Orange is the new black, Rumst

Woonproject De Waterkant is gelegen in een oase van groen te Rumst, temidden de Rupelstreek, een geliefde streek bij fietsers en wandelaars. Het is die schoonheid van de omliggende natuur die een centrale rol speelt in dit appartement. De oranje blikvangers geven de zwart-wit combinatie een tijdloze en warme uitstraling.

Investeren in assistentiewoningen: een slimme keuze!

Interessant voor nu, slim voor later. Investeren in een assistentiewoning zorgt voor een verzekerd rendement.

Black and white, Militair Hospitaal Oostende

Met zicht op zee geniet interieurarchitect Kris Elsen van zijn vakantieverblijf in het Militair Hospitaal Oostende. Strakke architectuur in combinatie met maatwerk en subtiele kleuraccenten maken van dit appartement een unieke plaats aan de kust.

Nieuwe lucht- en interieurbeelden van De Waterkant

Nieuwsgierig hoe het woonproject De Waterkant en omgeving eruit ziet vanuit de lucht? Wij gingen met enkele cameramannen op stap op een zachte winterdag en maakten enkele prachtige beelden vanuit de lucht én in een van onze modelappartementen.

Architecture is an art, we make it happen

Meer weten over Vanhaerents? Neem dan snel een kijkje in onze nieuwe bedrijfsbrochure. Ze vat in woord en beeld samen wie we zijn, wat we doen en hoe we samenwerken met private en publieke partners. U begrijpt het. Wij houden van communicatie. En dat doen we liefst op een persoonlijke en creatieve manier net zoals […]

Vacature klantenbegeleiding

Wij zijn reeds méér dan 85 jaar actief in de bouwsector. Sedert een 20-tal jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als projectontwikkelaar en hebben wij ons met groot succes toegelegd op Publiek Private Samenwerking (PPS), zoals bij de reconversie van het Militair Hospitaal Oostende en het project ZuidBoulevard in Waregem. Ter opvolging en ondersteuning van diverse grote […]

Split-level loft in ’t Groen Kwartier

In het centrum van Antwerpen, midden een historische site en toch super modern. Het kan in een van de casco ruimtes of lofts van ’t Groen Kwartier. Ontdek deze split-level loft en laat je verrassen.