Onze laatste artikelen:
Assistentiewoningen Kasteel Wisselbeke zeer gegeerd!

Eind maart startte de verkoop van de assistentiewoningen van Kasteel Wisselbeke in Merelbeke. En de interesse bleek direct enorm groot. Op twee weken tijd werd maar liefst 50% van de serviceflats verkocht. Erkende assistentiewoningen zijn dan immers ook een zeer interessante belegging.

Assistentiewoningen met allure

Gelegen in het centrum van Merelbeke en te midden van een prachtig park met bomen ligt het Kasteel Wisselbeke. Vanhaerents realiseert hier samen met de familie De Brabandere een project met uitsluitend erkende assistentiewoningen. Het kasteel dat gebouwd werd in de 19de eeuw, zal in al zijn glorie gerestaureerd worden en plaats bieden aan een 6-tal kasteelsuites. Daarvan zijn er ondertussen al 4 verkocht. In het park komen er 36 nieuwe parkflats met ruime 1 en 2 slaapkamers. Van deze nieuwbouwflats zijn er nog 19 te koop. Wie als kasteelheer of –dame waardig ouder wil worden in het hartje van Merelbeke is er dus best snel bij.

Genieten zonder zorgen

In het gerenoveerde Kasteel geniet u in alle rust en privacy in het Salon samen met vrienden, familie of buren. Bovenop de typische kasteelelementen wordt het Salon voorzien van een monumentale open kastenwand die de bewoners zelf omtoveren tot een gemeenschappelijke biblio­theek.

ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Zip dataWindow (box2i): [0, 0, 3999, 2499] displayWindow (box2i): [0, 0, 3999, 2499] lineOrder (lineOrder): Increasing Y nuke/full_layer_names (int): 0 nuke/node_hash (string): "64ca7093c325f191" nuke/version (string): "10.0v4" pixelAspectRatio (float): 1 screenWindowCenter (v2f): [0, 0] screenWindowWidth (float): 1 type (string): "scanlineimage" version (int): 1 =Channels= B (float) G (float) R (float)

En genieten dat zullen de bewoners en buren van Kasteel Wisselbeke ook doen op culinair vlak. Topchef Davy Celen zal er hen in zijn nieuwe restaurant verwennen met heerlijke gerechten.

Iets voor jou?

Ben jij een van de toekomstige kasteeldames of –heren van Wisselbeke? Maak vandaag nog een afspraak met Margot Van Melle bij Oximo via margot.van.melle@oximo.be of telefonisch op het nummer 09 252 33 73. Zij vertelt je met plezier alles over jouw nieuwe kasteelsuite of parkflat!

Tags: , , ,