Onze laatste artikelen:
Cafe Interieur: pop-up koffiebar in Deinze

Waar ooit de interieurzaak Van Kerkhove was, opende de jonge barista Hannes Careel vorige vrijdag Cafe Interieur. In het pand in de Stationsstraat in Deinze zullen midden volgend jaar de werken aan een nieuw woonproject beginnen. Intussen is er meer dan ruimte genoeg voor Hannes’ gezellige koffiebar. En binnenkort krijgt hij nog gezelschap van een kunstenaar en meubelrenoveerder.

Koffie, thee, muziek en interieur

Hannes Careel, bekend van de lokale poprockband Droge Geroosterde Notses, bouwde samen met familie en vrienden een deel van de voormalige winkel Interieur Van Kerkhove om tot een hippe koffiebar/interieurzaak. Hij wil wat meer leven in de stationsbuurt krijgen. Na deze testperiode zal hij zich mogelijks ergens permanent vestigen in Deinze.

“In Cafe Interieur kan je allerlei soorten koffie proeven, van een espresso doppio tot een latte macchiato en later ook een assortiment aan tipsy coffee’s. De koffie komt van de Deinse branderij De Goudvink. Naast barista-opleidingen volgde ik ook een cursus theesommelier bij Ann Vansteenkiste. Verder serveer ik ook wijn, onder andere een speciale koffiewijn, frisdranken, gebak en versgemaakte soep met brood.” – Hannes

 

Alles is te koop

Alles wat je ziet bij Cafe Interieur is bovendien te koop. “Alles behalve mijn koffiemachine en ikzelf” voegt Hannes er al lachend aan toe.

Benieuwd naar Cafe Interieur? Volg Hannes op Facebook of Instagram of spring eens binnen voor een koffietje!

Foto boven: Anthony Statius, bron HLN.be

Tags: , , ,