Onze laatste artikelen:
Dag van de Openbare Ruimte

Brussels Expo staat op 1 en 2 februari 2017 volledig in het teken van de openbare ruimte. De Dag van de Openbare Ruimte zet opnieuw haar deuren open voor meer dan 3000 bezoekers.

Tijdens één van de gratis seminaries kom je alles te weten over de laatste ontwikkelingen en innovaties. En ook het PPS project ZuidBoulevard wordt er in de kijker gezet.

Belang openbare ruimte

Het belang van openbare ruimte neemt steeds een prominentere plaats in bij stadskernvernieuwing. De openbare ruimte en infrastructuur nemen de architecten het best van bij het begin mee in de ontwikkeling. Beleving is daarbij het sleutelwoord.

De integratie van groene elementen is belangrijk: het mag niet bij kijkgroen blijven, maar moet belevingsgroen worden. Lode Waes, CEO Vanhaerents.

Registreer hier jouw gratis toegangsticket en schrijf je in voor de lezing over ZuidBoulevard.

ZuidBoulevard Waregem

dag van de openbare ruimteDe ZuidBoulevard vergroot de publieke ruimte in Waregem aanzienlijk. De boulevard vormt tegelijk een nieuwe toegang tot het hart van de stad. Deze situeert zich rond ‘t Pand, een combinatie van commerciële, bestuurlijke en dienstenfuncties binnen éénzelfde centrum. De nieuwe wandelboulevard legt ook de link tussen de nieuwe bibliotheek en de stadskern. Tijdens een inspirational talk geven architect Sven Goedefroo en Lode Waes, CEO Vanhaerents, een blik achter de schermen van het project.

 

Tags: , , ,