Onze laatste artikelen:
Woningen aan het water in 2e fase De Nieuwe Dokken

Na het ongelooflijke succes van het torengebouw De Faar by Beel breekt het volgende hoofdstuk van De Nieuwe Dokken aan. Vanaf nu zijn de woningen van het gebouw met de naam ‘Het Dek’, gelegen aan de kade, te koop. Met deze fase komen opnieuw 10 appartementen en 8 gestapelde kadewoningen op het menu. De verkoop is pas gestart en er zijn al 6 units verkocht!

De Herengracht van De Nieuwe Dokken

Wie echt op de kade – vlakbij het water dus – wil wonen en het typisch Amsterdamse Herengracht-gevoel wil voelen, is bij de gestapelde Kadewoningen van Het Dek aan het juiste adres. Het zijn woningen met elk hun eigen voordeur waarvan er slechts 8 unieke units beschikbaar zijn. Naast de kadewoningen zijn er in deze tweede fase ook 8 appartementen met royale terrassen en wintertuinen. De appartementen zijn te koop vanaf €230.000, een kadewoning vanaf €360.000.

Grondgebonden woningen, zo dicht bij het water, vind je niet vaak – Wouter Demuynck, CEO Schipperskaai Development

Tussen Het Dek en het water ligt de Schipperskaai, een volledig autovrije kade die goed is voor vijf kilometer wandel- en fietspaden. Net als De Faar by Beel is Het Dek door toparchitecten ontworpen. Deze keer ging BLAF (in samenwerking met ONIX) aan de slag.

VH_OD_Fase1_front_close_20170320_LR

Tags: , , , , ,