Onze laatste artikelen:
Feestelijke opening ZuidBoulevard Waregem
De ZuidBoulevard in Waregem had vroeger één functie, en één type bewoner. Logisch: het was een OCMW-rusthuis. Nu vind je er jong en oud. Tussen de bibliotheekboeken, aan de winkelkassa’s, in de appartementen en binnenkort ook op de Boulevard. Noteer zaterdag 3 juni alvast in je agenda want dan zorgt stad Waregem voor heel wat verwondering met de officiële opening van de Boulevard met tal van gratis festiviteiten, muziek, straattheater, …

Verwondering in Waregem

Tal van internationale circus- en straatartiesten, draaimolens, levende standbeelden, muzikanten en kunstenaars staan paraat om van de feestelijke opening van de Zuidboulevard een groots feest te maken. Van 14.00u. tot 22.00u., van 0 tot 99 jaar, een ongezien feestje waarin verwondering en spektakel centraal staan.

Het volledige programma lees je op de website van de stad Waregem. Hopelijk tot dan!

opening blvd waregem

Levendige buurt

Het uitgangspunt van het project ZuidBoulevard was de realisatie van een levendige buurt. Een buurt die nu met de officiële opening van de Boulevard echt zal beginnen leven!

“Bij stadsplanning streven we naar levenskwaliteit en sociale dynamiek. De publieke ruimte vormgeven is dus geen bijkomstigheid. Ze verdient evenveel aandacht en ambitie als de gebouwen. Beleving is daarbij het sleutelwoord!”, zegt Lode Waes, CEO Vanhaerents.

 

Tags: , , ,