Onze laatste artikelen:
Haal meer uit uw geld en kom langs op de Investors Day in Halle

De cijfers liegen er niet om. Wist u dat u door te investeren in vastgoed met de huurinkomsten alleen al 20 keer meer verdient in vergelijking met een spaarboekje? Kom zondag 24 april naar de Investors Day in Halle en kom te weten hoe uw geld meer kan opbrengen.

Grootbanken verlagen de rente op spaarboekjes tot wettelijk minimum

Zoals voorspeld hebben de eerste grootbanken waaronder BNP Paribas Fortis en Belfius de rente op hun spaarboekjes laten zakken tot het wettelijk minimum van 0,11%. Met een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10% betekent dit opnieuw slecht nieuws voor de modale spaarder. Iemand die vandaag 100.000 euro één jaar lang op zijn spaarboekje laat staan, heeft in totaal 110 euro verdiend. Of net genoeg om met 2 personen éénmaal per jaar op restaurant te gaan.

Verdienen of verliezen?

Alhoewel het lijkt dat u als spaarder iets hebt verdiend, heeft u eigenlijk verloren. Aangezien de inflatie vandaag 2,24% bedraagt, hebt u vandaag als spaarder een verlies aan koopkracht van 2,13%. Kort gezegd, alles wordt duurder en als spaarder koopt u met hetzelfde geld minder.

Vastgoed biedt bescherming en rendement

Investeer uw geld in vastgoed en laat het renderenIn ons voorbeeld (Zennepark, Halle) heeft u jaarlijks 9.600 euro huurinkomsten. Met een zeer voorzichtige prognose van de jaarlijkse meerwaardestijging betekent dit een samengesteld bruto-rendement van 4,20% per jaar. Indien u een lening aangaat en zelf slechts €100.000 investeert dan heeft u een samengesteld netto-rendement van 4,25% per jaar. Diezelfde €100.000 brengt dan jaarlijks 4.250 euro op. Met deze opbrengst geniet u met 2 personen jaarlijks 14 keer in The Jane van het volledige menu inclusief wijnarrangement.

Bovendien biedt vastgoed ook bescherming tegen inflatie aangezien de huurprijs jaarlijks kan worden geïndexeerd.

De cijfers spreken voor zich:

€100.000 op een spaarboekje levert u na één jaar €110 op.
Een vastgoedinvestering met €100.000 eigen middelen levert na één jaar €4.250 op!

Investors Day Zennepark Halle

De interesse voor investeringsappartementen is groot. In het project ZuidBoulevard (Waregem) werden alle investeringsappartementen in een mum van tijd verkocht. En ook in Halle loopt de verkoop van de investeringsappartementen zeer vlot. De laatste investeringsappartementen worden er nu te koop aangeboden. Op de Investors Day van zondag 24 april maakt u kennis met de appartementen op deze bijzondere locatie en komt u ook meer te weten over hoe te investeren in vastgoed. Schrijf u dus nu in!

U wil meer informatie over investeren in het Zennepark?

Download dan zeker de investeringsbrochure.

Tags: , , , ,