Onze laatste artikelen:
Investeren in SmartOne

Dat investeren in vastgoed een slimme belegging is, kon u hier al lezen. Investeerders kiezen daarbij steeds vaker voor nieuwbouw. Bij nieuwbouw is maar liefst één koper op de twee een investeerder. Het nieuwe woonconcept SmartOne is uitermate geschikt voor die investeerder. 

Wens je als investeerder een instapklaar appartement? Dat kan! Vanhaerents biedt de oplossing voor verlichting, schilderwerk, gordijnen en zelfs maatmeubilair. En dankzij de woonconfigurator weet je ook meteen hoeveel je eigen unieke SmartOne unit uiteindelijk zal kosten. Van efficiëntie gesproken!

De SmartOne appartementen van Vanhaerents worden voor het eerst toegepast op het project Leanderhof in Zwevegem. Een 1-slaapkamer appartement koop je er vanaf € 130.000 excl. kosten.

Waarom investeren in SmartOne?

Lode Waes, CEO Vanhaerents, legt u uit waarom investeren in de SmartOne appartementen van Leanderhof zo interessant is. Kijk even mee.

De troeven op een rijtje

Investeren in een appartement in Zwevegem geeft u meer dan enkel een mooi rendement. U krijgt er maar liefst 20.000 m² parktuin bij en een mooie meerwaarde op termijn.

  • 3,5% rendement
  • Zwevegem = gezonde huurmarkt
  • Investering = inflatieproof
  • Zicht op meerwaarde

Interesse? Kijk op www.leanderhof.be voor alle informatie of contacteer ons op het nummer 09 268 28 40.

Tags: , , , , ,