Onze laatste artikelen:
Investeren in vastgoed zit in de lift

Bij nieuwbouw is één koper op de twee een investeerder. Zo blijkt uit een recente marktanalyse van Investr, een online platform voor vastgoedinvesteerders dat gegevens opvroeg bij de grootbanken en een tiental projectontwikkelaars. “Beleggers zien investeren in vastgoed als crisisbestendig en schatten het risico laag in. Het is makkelijk weer te verkopen, fiscaal voordelig en de leningen staan nog steeds laag,” zegt Frédéric Vandenhende van lnvestr.

Nieuwbouwappartement als belegging

Als projectontwikkelaar gaan wij steeds op zoek naar het delicate evenwicht tussen schoonheid, functionaliteit en context, met oog voor de economische realiteit. Een optimale return on investment is altijd het doel. Met ons nieuw woonconcept SmartOne zijn we zeker van ons stuk. Het is het investeringsappartement bij uitstek.

Wens je als investeerder een instapklaar appartement? Dat kan! Vanhaerents biedt de oplossing voor verlichting, schilderwerk, gordijnen en zelfs maatmeubilair. En dankzij de woonconfigurator weet je ook meteen hoeveel je eigen unieke SmartOne unit uiteindelijk zal kosten. Van efficiëntie gesproken!

interieur smartone_AM_plus

Toenemende behoefte aan compacte woningen

SmartOne speelt in op de trend waarbij jongeren steeds compacter gaan wonen. Iets dat uiteraard veel met betaalbaarheid te maken heeft. “Ons nieuw woonconcept biedt een antwoord op die prangende vraag: kwalitatief betaalbaar wonen zonder aan wooncomfort in te boeten. SmartOne: da’s compact wonen, slim bekeken!” zegt Lode Waes, CEO Vanhaerents.

“Het aantal mensen dat alleen woont, steeg de voorbije jaren sterk en die trend zal zich de komende jaren verderzetten.” – Steven Trypsteen, economist ING

Lancering SmartOne

Is investeren in vastgoed ook iets voor jou? Kom dan zeker naar de lancering van ons nieuw woonconcept SmartOne op donderdag 5 oktober. Samen met Steven Trypsteen, economist ING, gaan we dieper in op deze nieuwe woontrend en vertellen we je de do’s en don’ts van investeren in vastgoed.

Tags: , , ,