Onze laatste artikelen:
In de kijker: Het investeringsproject Zennepark in Halle

 

Wist u dat het bestaande huurpatrimonium in Vlaanderen sterk verouderd is? Het Grote Woononderzoek geeft zelfs aan dat de helft van de huurwoningen de norm niet haalt! Recente statistieken bewijzen dat het percentage eigenaars afneemt en dat steeds meer gezinnen genoodzaakt zijn om te huren. De vraag naar kwalitatieve huurwoningen is erg groot en zal in de toekomst alleen maar stijgen. Investeren in vastgoed is dus, mede door de historisch lage rente op hypothecaire leningen, bijzonder interessant.

In ons investeringsproject Zennepark in Halle koopt u een investeringsappartement met 2 slaapkamers al vanaf € 225.000.

Investeren in vastgoed?

Het investeringsproject Zennepark in Halle bestaat uit drie gebouwen met in totaal 75 residentiële appartementen rond een centrale stadstuin. De goede oriëntatie, de lichtinval en het zicht op de binnentuin en de Zenne betekenen een grote meerwaarde voor de appartementen.

Er zijn investeringsappartementen met 1 en 2 slaapkamers te koop. Onder het gebouw bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, boxen, fietsenstallingen & bergingsruimtes.

Bovendien geniet u als investeerder van bijzondere voorwaarden:

  • eerste verhuur gratis
  • huurgarantie van 1 jaar
  • geschilderd appartement

Overtuigd?

Download de investeringsbrochure en schrijf u in voor het opendeurweekend op zaterdag 25 en zondag 26 april van 10u tot 16u.

Tags: , , , , ,