Onze laatste artikelen:
Laatste appartementen te koop in ‘t Groen Kwartier Antwerpen

Zaterdag 6 mei opent het gloednieuwe modelappartement van ‘t Groen Kwartier in Antwerpen haar deuren voor het grote publiek. Van 10u tot 15u bezoek je in primeur het nieuwe modelappartement van het voormalige Militair Hospitaal. Dit appartement is meteen ook het laatste modelappartement van ‘t Groen Kwartier want met nog een 10-tal appartementen is het project zo goed als uitverkocht. Het modelappartement bevindt zich in de laatste fase van het project: Arsenaal Zuid

‘t Groen Kwartier, Antwerpen

De volledige site van ’t Groen Kwartier is een autoluw park van 7,7 ha waarin leefkwaliteit voorop staat. Bij het ontwerp van het project is er veel aandacht besteed aan de buitenruimte. De trend naar meer groen en rust om te genieten van stedelijk wonen, is terug te vinden in de specifieke en doordachte aanleg van deze openbare ruimte, maar ook in de goed georiënteerde terrassen van de Arsenaalappartementen. Het park met nieuwe en oude bomen start letterlijk aan je voordeur.

Terrassen als buitenkamer

De Arsenaalappartementen beschikken stuk voor stuk over inpandige terrassen. Door de (zuid-)westelijke oriëntatie genieten deze terrassen volop van de zon. De structuur van de terrassen biedt optimaal comfort en privacy door hun beschut karakter.

groenKwartier ARA interieur

High end wonen in Antwerpen

Een appartement in ‘t Groen Kwartier, da’s leven in ‘t groen midden in ‘t stad! Je geniet er optimaal van alle troeven die de site jou te bieden heeft:

  • autovrij historisch park van 8 hectare in de stad
  • op wandelafstand van Zurenborgwijk, stadscentrum en treinstation
  • toparchitectuur in het vroegere Militair Hospitaal
  • groen en bruisend stadsdeel met de beste luchtkwaliteit
  • gezellige buurt als rustpunt in ‘t Stad

Een appartement in Antwerpen iets voor jou?

Kom langs op de opendeurdag van zaterdag 6 mei van 10u – 15u en bezoek in primeur het nieuwe modelappartement. Start je bezoek in het verkoopkantoor in de Artsen Zonder Grenzenstraat 2, 2018 Antwerpen. Ingang via Boomgaardstraat.

 

Tags: , , , ,