Onze laatste artikelen:
Succesvolle lancering Handbogenhof in Lier

Dinsdagavond 30 mei werd in Lier het woonproject Handbogenhof voorgesteld aan het grote publiek. Voor de gelegenheid waren er een 100-tal geïnteresseerden afgezakt naar de Grote Markt om een eerste glimp van het project op te vangen. De zaal in het Elzenhof zat dan ook goed vol.

Zorgeloos wonen binnen de groene vesten

Waar het voormalige rust- en verzorgingstehuis ’t Paradijs stond komt er een nieuwe, levendige woonwijk. Handbogenhof, in het centrum van Lier, omvat 90 appartementen, één praktijkwoning en ruimte voor 6 buurtondersteunende functies zoals een kinderdagverblijf, buurtwinkel of broodjeszaak. De appartementen zijn verdeeld over vijf woongebouwen rondom een groene binnentuin. De grootste troef van het project hoefde dinsdag niet uitvoerig uitgelegd te worden aan de aanwezige Lierenaars: de centrale ligging binnen de groene vesten en op wandelafstand van het stadscentrum maakt Handbogenhof dé uitvalbasis bij uitstek voor wie in Lier wil wonen, werken en leven.

Oase van rust

HBH_render

Het volledige binnengebied is autovrij waardoor wandelaars, fietsers en spelende kinderen naar harte lust kunnen genieten van een veilige omgeving. Je geniet er van het groen en de rust terwijl je jou op wandelafstand bevindt van het bruisende stadscentrum. De unieke ligging in het centrum van de stad zorgt ervoor dat ieder appartement een mooi zicht heeft op de groene binnentuin, de vesten of de stad.

 

Mobiliteit

De wagen die mee verhuist, hoeft geen probleem te zijn. De ruime ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan 101 wagens. Ook je fiets vindt gegarandeerd een plaatsje in één van de 263 fietsenstallingen. De nabijheid van het station met vlotte verbinding naar steden als Antwerpen, Brussel en Hasselt, maakt ook de rest van Vlaanderen gemakkelijk bereikbaar.

Blijf op de hoogte

De aanwezigen hadden dinsdagavond de mogelijkheid om in detail de plannen te bekijken en de verschillende types appartementen werden toegelicht. Kon je er niet bij zijn op de lancering? Schrijf je dan snel in voor meer info op www.handbogenhof.be of neem contact op via +32 475 29 05 58 . Zo blijf je op de hoogte en hoef je niets te missen van dit nieuwe project.

 

Tags: , , , , ,