Onze laatste artikelen:
Lanceringsavond Handbogenhof Lier

Dinsdagavond 30 mei is het zover: de onthulling van het Handbogenhof, een woonproject gelegen binnen de groene vesten en op een boogscheut van alle hotspots in Lier. Handbogenhof omvat 90 appartementen, een praktijkwoning en ruimte voor 6 buurt ondersteunende functies zoals een kinderdagverblijf, buurtwinkel of broodjeszaak.

Handbogenhof

De appartementen zijn verdeeld over vijf woongebouwen rondom een groene binnentuin. Je kan er genieten van het groen en de rust terwijl je je op wandelafstand bevindt van het bruisende stadscentrum. Handbogenhof is dan ook dé uitvalbasis bij uitstek voor wie in Lier wil wonen, werken en leven.

HBH_blogBovendien is het volledige binnengebied autovrij. Wandelaars, fietsers en spelende kinderen kunnen naar hartenlust genieten van de veilig omgeving. De unieke ligging in het centrum van de stad zorgt ervoor dat ieder appartement een mooi zicht heeft op de groene binnentuin, de vesten of de binnenstad. De wagen die mee verhuist, hoeft geen probleem te zijn: een ruime ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan 101 wagens. Ook je fiets vindt gegarandeerd een plaatsje in één van de 263 fietsenstallingen.

Lanceringsavond

Het lanceringsevent van Handbogenhof vindt plaats op 30 mei om 19u in het centrum van Lier. Er zal deze avond meer uitleg gegeven worden over het project. De officiële verkoop staat gepland voor najaar 2017.

Interesse?

Wil je ook aanwezig zijn op de lancering en het aanbod van Handbogenhof ontdekken?

Schrijf dan nu in op de website of contacteer ons op het nummer +32 9 242 90 30.

Lukt het die dag niet, dan is er nog steeds de mogelijkheid om een afspraak te maken vanaf 31 mei via info@handbogenhof.be of telefonisch via +32 475 290 558.

Tags: , , , , , , , , ,