Onze laatste artikelen:
Leanderhof in Zwevegem verwelkomt kinesiste

Terwijl de verkoop van de appartementen in Leanderhof op volle toeren draait, doet de werf ook naarstig verder. En “buzze geven” dat doet ook kinesiste Ilse Lapierre! Haar huidige praktijk in Zwevegem is te klein geworden en zij kiest Leanderhof voor haar nieuwe kinepraktijk. Wij spraken met Ilse en leerden een gedreven vrouw kennen.

Centrale ligging ideaal

Ilse leerde Leanderhof kennen via haar patiënten. “Ze vertelden me dat de oude Bekaertgebouwen in het centrum van Zwevegem zouden afgebroken worden en dat er een heel nieuw groots project zou komen. Ik ging ter plaatse een kijkje nemen, zag de reclame en ben zelf online op zoek gegaan naar meer informatie,” vertelt Ilse.

Ilse Lapierre

Ilse Lapierre

Zo kwam ze terecht bij vastgoedkantoor Era Becue in Zwevegem. Samen bekeken ze de verschillende mogelijkheden voor een praktijkruimte op Leanderhof. Met 3000 m² aan ruimte voor winkels, gemeenschapsfuncties en diensten in de 1e fase was er alleszins keuze genoeg. En ook de centrale ligging was een extra troef voor Ilse. “Ik koos voor Leanderhof omdat het centraal gelegen is, dicht bij het rusthuis, de school, het sportcentrum,… Er komen meerdere handelsruimtes en er zullen ook veel nieuwe mensen komen wonen wat natuurlijk positief is voor de praktijk.”

Meer ruimte, zowel binnen als buiten

Met bijna 20 jaar ervaring heeft Ilse heel wat te bieden aan de nieuwe bewoners van Leanderhof: van manuele therapie tot nek- en rugrevalidatie & pre- en postnatale kine,  …. Om haar  patiënten nog meer kwaliteit en service te geven, kiest ze nu voor Leanderhof. Daar wil ze een grotere oefenruimte en aparte behandelruimtes creëren voor zichzelf en haar twee collega kinesitherapeuten.

Ilse kijkt heel erg uit naar haar nieuwe praktijk. “Ik denk dat het heel leuk werken zal zijn, een grote ruimte met veel licht. En het park van Leanderhof is ook een pluspunt, zo kan er in de pauze eens een wandelingetje gemaakt worden.”

Pioniersplein Leanderhof Zwevegem

Visualisatie van het Pioniersplein op Leanderhof in Zwevegem

Wonen, winkelen en werken op Leanderhof

Ook op zoek naar een nieuwe plek voor jouw zaak? Surf dan zeker naar www.leanderhof.be, blader even door onze brochure en contacteer Wendy Wambacq voor meer info via 09 268 28 40 of via info@leanderhof.be.

Tags: , , , ,