Onze laatste artikelen:
Medici keren terug naar voormalig Militair Hospitaal Oostende

De site van het Militair Hospitaal Oostende heeft 24 jaar na de definitieve sluiting van het hospitaal opnieuw een medische functie. Op het domein was er naast woningen en appartementen immers ook ruimte voor een commerciële invulling. Ondertussen vonden oogartsen, orthopedisten, tandartsen en cardiologen hun weg naar Oostende. En er is nog 1 ruimte te koop. Misschien voor een groepspraktijk?

Nieuw medisch centrum in Oostende

In 2015 opende oogarts Stefaan Reynders een oogcentrum in één van de nieuwe gebouwen op de site. Nu, enkele jaren later, hebben ook de andere ruimtes quasi allemaal een medische invulling gevonden.

We zochten een betaalbare ruimte waar we een kwalitatieve praktijk konden uitbouwen. In het centrum liggen de prijzen vaak wat hoger en de mensen kunnen er amper parkeren. Hier is er een parking voor de deur en iets verderop de randparking. Ook de tram en de bus stoppen quasi recht voor de deur – Dr. S. Reynders

Nog 1 ruimte te koop

In het Militair Hospitaal Oostende is nog slechts 1 commerciële ruimte te koop. Het zou schitterend zijn om hier een laatste medische invulling aan te geven. Het is een casco, polyvalente en nog in te delen praktijkruimte van 368 m². Deze ruimte is perfect indeelbaar in diverse praktijkruimtes, ontvangstruimtes, … Ideaal voor een groepspraktijk.

Interesse? Contacteer Jacques Ongenaet op het nummer +32 (0)477 82 52 09 of laat ons een bericht na via het contactformulier.

Tags: , , , ,