Onze laatste artikelen:
Pakhuizen aan station in Deinze zijn op zoek naar tijdelijke invulling

Het is al even geleden dat Liebaert Fabrics het pakhuis in de Stationsstraat van de stad Deinze heeft verlaten… Je kent de pakhuizen waarschijnlijk beter als de voormalige doe-het-zelf zaak Van Kerkhove.

In afwachting van de ontwikkeling tot een nieuwe woonbuurt stelt Vanhaerents de ruimtes open voor allerlei leuke activiteiten! Heb jij een tof idee of ben je al even op zoek naar een ruimte om iets nieuws uit te werken? Laat dan van je horen!

Tijdelijke invullingen brengen mensen samen

kerkhofIn afwachting van de transformatie tot een nieuwe woonwijk stelt Vanhaerents haar sites vaak open voor het grote publiek. Zo bruiste de Sidaplax site in Gentbrugge volop dankzij KERK en heeft DOK heel wat in petto voor de Gentenaars. En ook in en rond ’t Groen Kwartier in Antwerpen viert de creativiteit hoogtij dankzij de Berchem Creatives, Smokey Jo’s Garage, PAKT, …

Stadskernvernieuwing

Strategische herbestemmingsprojecten zijn fantastische instrumenten om stedelijke leegtes een nieuwe dynamiek te geven en opnieuw op de kaart te zetten. Participatie en betrokkenheid met de buurt is daarbij essentieel. Mensen maken het verschil!

Wil jij de pakhuizen aan het station in Deinze nieuw leven in blazen. Laat dan van je horen! We bekijken samen graag de mogelijkheden voor een tijdelijke invulling van deze panden.

Tags: , ,