Onze laatste artikelen:
Project ’t Groen Kwartier op de Antwerpse woonbeurs

Afgelopen weekend vond de woonbeurs ‘Wonen in Antwerpen’ plaats in de loods van Park Spoor Noord. Op de woonbeurs werd het leven als bewoner van Antwerpen voorgesteld en kon je informatie en advies krijgen over verschillende nieuwbouwprojecten in Antwerpen. Uiteraard was Vanhaerents ook van de partij en stelde het prestigieuze project ’t Groen Kwartier voor. Volgens Kristiaan Borret is ‘t Groen Kwartier het ideale project voor jonge gezinnen die in ‘t stad willen wonen.

Project ’t Groen Kwartier

Ons project ’t Groen kwartier omvat in totaal 404 wooneenheden, met trendy lofts, nieuwbouwappartementen en comfortabele gezinswoningen. En dat allemaal in een groene omgeving midden in ’t stad van Antwerpen! Winkels, het historisch stadscentrum en belangrijke verbindingswegen zijn dus in de buurt, terwijl je kan genieten van een oase van rust.

’t Groen Kwartier ideaal voor gezinnen volgens bouwmeester Kristiaan Borret

Kristiaan Borret Volgens Krisitaan Borret, stadsbouwmeester van Antwerpen, zou de prioriteit van ’t stad moeten zijn om jonge gezinnen aan te trekken en wonen in de stad betaalbaar te maken aan de hand van slimme projecten. Jonge gezinnen dromen immers vaak van een huis met mooie tuin waarin de kinderen kunnen spelen en dat is niet altijd gemakkelijk te vinden in de stad. Kristiaan Borret is daarom van mening dat het project ’t Groen kwartier ideaal is voor jonge gezinnen, omdat het project nieuwbouwwoningen bevat die voldoen aan alle criteria door middel van mooie tuinen in een verkeersvrije omgeving. Ouders kunnen met een gerust hart hun kinderen buiten laten spelen.

Kristiaan Borret: “In het Militair Hospitaal komen er appartementen in een groene omgeving, die bovendien verkeersvrij is. Zo kunnen de kinderen in een veilige omgeving spelen.”

Ontdek ons project ’t Groen Kwartier en woon met je gezin in het groen, midden in ‘t stad!

Tags: , , , , , , , ,