Onze laatste artikelen:
SmartOne: het nieuwe wonen volgens Vanhaerents

Onder het goedkeurend oog van heel wat concullega’s, investeerders en jonge kooplustigen stelde Vanhaerents op donderdag 5 oktober haar nieuw woonconcept SmartOne voor. De Barco One Campus zat afgeladen vol en de nieuwsgierigheid van het publiek werd beloond. Via een kortfilm kregen ze een blik achter de schermen bij de projectontwikkelaar, aannemer en software developer.

En als kers op de taart werden ze getrakteerd op een live demo van de woonconfigurator en een virtueel bezoek aan één van de SmartOne appartementen.

Compact wonen, slim bekeken

Open ruimte in Vlaanderen wordt steeds schaarser. Daar kunnen we niet om heen. En daarom is het voor ons als projectontwikkelaar belangrijk om enerzijds compacter te gaan bouwen, maar anderzijds ook om betaalbaar te kunnen blijven bouwen.

In onze projecten staat de mens en de omgeving centraal en streven we naar kwaliteitsmaximalisatie. Het SmartOne concept wil dan ook vooral een kwalitatief betaalbare woonoplossing bieden zonder aan wooncomfort in te moeten boeten.

SmartOne in Zwevegem

De SmartOne appartementen van Vanhaerents worden voor het eerst toegepast op het project Leanderhof in Zwevegem. Een 1-slaapkamer appartement koop je er vanaf € 130.000 excl. kosten. SmartOne is bovendien het investeringsappartement bij uitstek!

Wens je als investeerder een instapklaar appartement? Dat kan! Vanhaerents biedt de oplossing voor verlichting, schilderwerk, gordijnen en zelfs maatmeubilair. En dankzij de woonconfigurator weet je ook meteen hoeveel je eigen unieke SmartOne unit uiteindelijk zal kosten. Van efficiëntie gesproken!

Interesse? Bekijk het aanbod op www.leanderhof.be

Tags: , , , ,