Onze laatste artikelen:
Vacature Boekhouder / vacature Projectontwikkelaar regio Antwerpen & Brussel

Vanhaerents Development gevestigd in GENT behoort tot de Artes-Group. Wij zijn reeds méér dan 85 jaar actief in de bouwsector. Sedert een 20-tal jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als projectontwikkelaar en hebben wij ons met groot succes toegelegd op Publiek Private Samenwerking (PPS). Dankzij de groei van onze organisatie, hebben we momenteel 2 vacatures:

VACATURE (JUNIOR) BOEKHOUDER

Taakinhoud
Binnen het team, bied je ondersteuning bij de boekhouding van enkele van onze grotere projecten. Daarnaast ben jij dé verantwoordelijke van A tot Z van een aantal van onze kleinere dossiers. Deze combinatie zorgt ervoor dat je onze manier van aanpakken aangeleerd krijgt in de praktijk, alsook autonoom zal kunnen werken aan je eigen ding.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer online.

VACATURE PROJECTONTWIKKELAAR Regio Antwerpen – Brussel

Taakinhoud
Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor – Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) – Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project – Je werkt onder de vleugels van een regiodirecteur aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) – Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds – Je gaat actief op zoek naar netwerken

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer online.