Onze laatste artikelen:
Vanhaerents zoekt verfrissing aan zee tijdens familiedag

Op zondag 18 juni organiseerde Vanhaerents een familiedag aan de Belgische kust. Met een groep van 38 volwassenen en 24 kids trokken we naar de zee.

We kozen voor de Twins Club Beachhouse in Bredene, vlakbij ons project Militair Hospitaal Oostende. Het werd een dag vol zon, water en plezier.

Waterpret

En we hadden geluk, de zon was massaal aanwezig en de temperaturen stegen tot meer dan 30 graden. Wat verfrissing van de Noordzee was dan ook meer dan welkom.

Familiedag Vanhaerents_4We werden hartelijk ontvangen door een jong team van stoere beachboys en fel gebruinde beachgirls. Ze hadden een leuk programma voor ons in elkaar gestoken. We gingen met een gigantische raft en paddle boards de zee op. Velen gingen kopje onder… vooral toen we het tegen elkaar opnamen in verschillende teams. En ook de allerkleinsten hadden dolle pret met spetteren in het water.

Beach games

Na de wateractiviteiten hadden de begeleiders nog een aantal zeer fijne beach games voor ons in petto. En tussen al deze activiteiten door konden we uiteraard niet weerstaan aan een verfrissend drankje, ijsje en een heerlijk verfrissende watermeloen. Het was een topdag! We kijken alvast uit naar de volgende editie.

Tags: , ,