Onze laatste artikelen:
5 dingen die we onthouden van de Dag van de Openbare Ruimte

We kwamen zelf aan het woord op Dag van de Openbare Ruimte, maar uiteraard gingen we tijdens de beurs ook rondkijken en luisteren. Bekijk onze video en kom in twee minuten te weten wat we onthouden hebben!

Tijdens het evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte zagen we veel aandacht voor groen en bomen en buitenmeubilair. Heel veel buitenspeelgoed in uiteenlopende materialen ook. En aan de buitenfitness-toestellen voor volwassenen konden we niet weerstaan: je zou ervan naar de lente gaan verlangen!

Zuidboulevard in nieuw magazine Rescape

Een zitbank met zonnepaneel om mobiele toestellen op te laden trok in het bijzonder onze aandacht. Naar verluidt slagen sommige Nederlandse gemeenten er daarmee in om hangjongeren op plekken te krijgen die zij geschikt achten.

Het kersverse blad Rescape zette ons project Zuidboulevard op de cover en nodigde ons uit voor een presentatie. Het kwartaalmagazine mikt op een heel breed publiek en spit graag projecten uit. De hele dag door was trouwens moeilijk kiezen uit de talloze sessies waarbij je kon kennismaken met nieuwe producten en projecten en leren van andermans praktijkervaringen. We hebben ons dan ook niet verveeld!

Ons verslag van de Dag Van de Openbare Ruimte

 

Tags: , , , ,