Onze laatste artikelen:
Werken in een historisch kader op ‘t Groen Kwartier in Antwerpen

De laatste commerciële ruimtes zijn nu te koop op ‘t Groen Kwartier: het te renoveren Poortgebouw, een instapklaar gerenoveerd kantoor en een nieuwbouw casco ruimte in Arsenaal Zuid.

Donderdag 30 maart 2017 is er van 17u tot 20u een infoavond op de site. Je krijgt er die avond de unieke kans om deze panden te bezoeken in het historisch kader van ‘t Groen Kwartier.

Poortgebouw

poortgebouwDit uniek historisch gebouw is letterlijk de toegangspoort van ‘t Groen Kwartier.

Het gebouw is te renoveren, heeft een perceeloppervlakte van 220 m² en bestaat uit een kelder, gelijkvloers en twee verdiepingen.

Uitbreiding is mogelijk!

Kantoor/loft

verkoopkantoorHet huidige verkoopkantoor van ‘t Groen Kwartier in de Artsen zonder Grenzenstraat is volledig gerenoveerd en instapklaar als kantoor. het heeft een oppervlakte van 245 m² en heeft een ingerichte keuken, sanitair, twee aparte kantoren en een ruime vergaderzaal. Het kantoor heeft ook ondergrondse autostaanplaatsen en kelders. Mits enige aanpassingen kan het kantoor ook omgevormd worden tot een eigentijdse loft.

Casco nieuwbouwruimte

casco ruimte arsenaal zuidIn de fase Arsenaal Zuid is er nog één casco nieuwbouwruimte te koop van 140 m².

Het gebouw heeft een plafondhoogte van 3m80 en oplevering is voorzien eind 2017. De aankoop van ondergrondse staanplaatsen en bergingen is mogelijk.

 

 

Tags: , , , , , , ,