Onze laatste artikelen:
Bewust investeren in vastgoed dankzij woonconfigurator

Op 5 oktober lanceert Gentse projectontwikkelaar Vanhaerents het nieuw woonconcept SmartOne met de bijhorende woonconfigurator van Waregemse scale-up Around Media. Dit is een 3D-tool om je eigen appartement te configureren.

Toenemende behoefte aan compacte woningen

Om open ruimte te bewaren moeten we allemaal compacter gaan wonen. En dat heeft uiteraard veel met betaalbaarheid te maken. Iets waar steeds meer jongeren mee geconfronteerd worden bij de aankoop van hun eerste woning. Het SmartOne woonconcept biedt een antwoord op die prangende vraag: kwalitatief betaalbaar wonen zonder aan wooncomfort in te boetenSmartOne: compact wonen, slim bekeken!

“We stelden vast dat in een klassiek appartement al snel de grootte van een ruime slaapkamer aan gang verloren gaat. Met ons SmartOne concept maken we doorgangen functioneel met veel aandacht voor opbergruimte, licht en doorzicht.” – Interieurarchitect Marjan Tack 

Configureer je eigen appartement

Wie een SmartOne appartement koopt zal naar analogie met de alom bekende autoconfigurator virtueel zijn appartement configureren en bezoeken. In slechts enkele klikken bepaal je samen met een interieurarchitect de look & feel volgens jouw eigen smaak, stijl en budget. Een vloer kiezen doe je voortaan niet meer in de toonzaal, maar eenvoudig via de woonconfigurator.

“Een nieuwe manier van wonen vraagt om een nieuwe manier van communiceren. Het toepassen van vernieuwende technologie binnenin een innovatief project als Leanderhof is dan ook de logische stap.” – Wannes Vanspranghe, Gedelegeerd Bestuurder Around Media

Compact wonen, slim bekeken

  • Uitgekiend woonconcept met kwalitatieve materialen zoals Hansgrohe, Duravit en Niko
  • Domotica: verlichting, verwarming, … handig op afstand te bedienen via jouw smartphone
  • Kies de interieurstijl die bij jou past: cosy classic, nordic living, black & white of minimal chic
  • Speciaal afwerkingspakket voor investeerders
  • Nieuwbouwappartementen met 1 & 2 slaapkamers
  • Vanaf € 130.000 (excl. kosten)

Leanderhof SmartOne

Zwevegem bijt de spits af

Wil je de tool graag eens uitproberen? Of ben je op zoek naar een goede investering? Kom dan zeker naar de lancering van SmartOne op donderdag 5 oktober. De lancering gaat niet toevallig door in de hoogtechnologische gebouwen van Barco in Kortrijk. De woonconfigurator wordt er live gedemonstreerd en je komt alles te weten over het woonproject Leanderhof in Zwevegem waar het nieuwe woonconcept in primeur wordt toegepast.

Schrijf je in via www.leanderhof.be. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Tags: , , , , ,