Onze laatste artikelen:
ZuidBoulevard in Waregem trekt 1400 bezoekers op Open Wervendag

Op zondag 31 mei stelden Vanhaerents Development en Artes Depret de werf Zuidboulevard in Waregem open voor het grote publiek ter gelegenheid van Open Wervendag. Het evenement is een initiatief van de Confederatie Bouw en was dit jaar aan zijn 9e editie toe.  Ondanks het minder goede weer kon het project ZuidBoulevard op héél wat belangstelling rekenen. Bedankt aan alle bezoekers en medewerkers om er een geslaagd evenement van te maken!

In Waregem kregen de bezoekers de mogelijkheid om via een begeleid parcours kennis te maken met de nieuwe stadsbibliotheek, de ondergrondse parking en de gebruikte technieken om dit alles te realiseren. Als kers op de taart kon elke bezoeker kennis maken met de appartementen die momenteel nog in opbouw zijn. Vanuit die appartementen hadden de bezoekers een fantastisch uitzicht op stad Waregem.

Bekijk het fotoalbum op Flickr.

Tijdens hun bezoek deelden ook heel wat bezoekers hun ervaringen via sociale media. De foto van de familie Adins kreeg onze bijzondere aandacht. Zij maakten een mooie collage van hun bezoek en plaatsten die op instagram.

Bedankt ook aan alle andere bezoekers voor de vele mooie foto’s!

Ook regionale televisiezender Focus WTV kwam een kijkje nemen op de werf. Hieronder kan je de tv-reportage bekijken.

Wil je graag op de hoogte blijven van de werken aan de ZuidBoulevard?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief of contacteer ons voor meer informatie.

Tags: , , , ,