Woonprojecten, Residentieel

Hoogstaande afwerking

Vanhaerents ontwikkelt hoogkwalitatieve woonprojecten met een groot look and feel gehalte. We staan voor stijlvol wonen op toplocaties en kiezen resoluut voor trendsettende architectuur met doordachte indeling en hoogstaande afwerking. Onze gebouwen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en staan akoestisch op punt. Veel aandacht gaat naar het interieurconcept en de buitenruimten. Wij creëren ruime terrassen en uitnodigende tuinen en hebben oog voor omgeving en beleving. 't Parkske in Halle is een van de zoveel voorbeelden uit onze portfolio. Het woonproject biedt soelaas voor zowel alleenstaanden als tweeverdieners die op zoek zijn naar een leuke plek om te wonen: in het groen en toch dicht bij de stad.

Klantenbegeleiding

Onze interieurarchitecten staan garant voor een uitstekende klantenbegeleiding. Met hun professioneel advies en passie voor perfectie, tekenen zij voor een gepersonaliseerde look and feel design. Afwerking op maat is luisteren naar de wensen en dromen van de klant.

Toplocaties

Vanhaerents kiest voor toplocaties. In binnen- en buitenland realiseren wij onze residenties op plekken met net dat ietsje meer. Goudkleurige duinen, een onmetelijk zicht op zee, uitgestrekte lavendelvelden, een oase van groen...Wij zoeken naar de perfecte balans tussen rust en dynamiek. Onze residenties staan garant voor een bijzondere levensstijl. Wonen is beleven! De unieke ligging van onze vastgoedprojecten vormen een aantrekkelijke investering met een gegarandeerde financiële meerwaarde. 

Hebt u dit al gezien?

 • Ultieme buitenervaring in nieuw modelappartement De Waterkant

  06.07.2015 -

  In het project De Waterkant in Rumst richtte onze interieurafdeling een volledig nieuw modelappartement ...

 • Residentie Neerstad uitverkocht

  01.07.2015 -

  In Residentie Neerstad in Ieper is recent het laatste appartement verkocht. Gelegen aan de noordelijke ...

 • CO2-neutrale wijk de Venning is een feit

  29.06.2015 -

  Vrijdag 19 juni was het zo ver: de CO2-neutrale wijk de Venning in Kortrijk werd na 5 jaar opgeleverd. ...

 • Duurzame mobiliteit

  25.06.2015 -

  Duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij woonprojecten en zeker in stadskernvernieuwing. Bij ...