Woonprojecten, Residentieel

Hoogstaande afwerking

Vanhaerents ontwikkelt hoogkwalitatieve woonprojecten met een groot look and feel gehalte. We staan voor stijlvol wonen op toplocaties en kiezen resoluut voor trendsettende architectuur met doordachte indeling en hoogstaande afwerking. Onze gebouwen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en staan akoestisch op punt. Veel aandacht gaat naar het interieurconcept en de buitenruimten. Wij creëren ruime terrassen en uitnodigende tuinen en hebben oog voor omgeving en beleving. 't Parkske in Halle is een van de zoveel voorbeelden uit onze portfolio. Het woonproject biedt soelaas voor zowel alleenstaanden als tweeverdieners die op zoek zijn naar een leuke plek om te wonen: in het groen en toch dicht bij de stad.

Klantenbegeleiding

Onze interieurarchitecten staan garant voor een uitstekende klantenbegeleiding. Met hun professioneel advies en passie voor perfectie, tekenen zij voor een gepersonaliseerde look and feel design. Afwerking op maat is luisteren naar de wensen en dromen van de klant.

Toplocaties

Vanhaerents kiest voor toplocaties. In binnen- en buitenland realiseren wij onze residenties op plekken met net dat ietsje meer. Goudkleurige duinen, een onmetelijk zicht op zee, uitgestrekte lavendelvelden, een oase van groen...Wij zoeken naar de perfecte balans tussen rust en dynamiek. Onze residenties staan garant voor een bijzondere levensstijl. Wonen is beleven! De unieke ligging van onze vastgoedprojecten vormen een aantrekkelijke investering met een gegarandeerde financiële meerwaarde. 

Hebt u dit al gezien?

 • Inwoners Kortemark kiezen logo Brouwerijsite

  20.11.2015 -

  Eind oktober nodigde de gemeente Kortemark haar inwoners uit op een infoavond over de toekomstige ...

 • Minimalistisch design afgewisseld met pittige kunst in Waregem

  18.11.2015 -

  Eenvoud in stijl was het vertrekpunt bij de inrichting van ons nieuw modelappartement in het project ...

 • Huuropbrengst betaalt uw lening terug!

  10.11.2015 -

  De werken aan het project ZuidBoulevard in Waregem gaan snel vooruit. De oplevering van het project is ...

 • Geometrisch design, Rumst

  05.11.2015 -

  Het geheel van de geometrische vormen in de designklassiekers vormen samen met hun kleuraccenten de ...