Nieuwbouwprojecten

Zorgeloos wonen in een huis dat helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Dat kan als u kiest voor een nieuwbouwproject. De keuken en de badkamer zijn helemaal ingericht naar uw wensen en de dakkapel of serre is tijdens de nieuwbouw ook meteen meegenomen. Als dit beeld u aanspreekt dan is het zeker de moeite waard om eens rond te kijken bij één van de vele nieuwbouwprojecten om iets van uw gading te vinden of zelf uw eigen droomhuis te laten bouwen.

Bekijk onze projecten   ▶
 

Zorgeloze nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw woningen en nieuwbouw appartementen bieden veel voordelen boven bestaande bouw. U hoeft zelf niets of nauwelijks iets aan de woning te doen en de woningen worden vaak van alle gemakken en innovaties voorzien, zoals vloerverwarming, ventilatie- en koelsystemen en dubbele beglazing. Bij de bouw kan u vaak kiezen voor diverse extra opties, zoals een extra keuken of badkamer en diverse uitbouwen. Zo heeft u een woning die helemaal aan uw wensen voldoet. U kan er meteen intrekken en comfortabel leven. Op alle onderdelen heeft u garantie en de komende jaren zijn er geen onderhoudskosten aan uw nieuw bouwproject. Nieuwbouw projecten staan dus gelijk aan lekker zorgeloos leven.

Ruim aanbod nieuwbouwprojecten te koop

Er is een ruime keuze aan verschillende nieuwbouwwoningen. Zoekt u nieuwbouwprojecten Antwerpen, of toch liever nieuwbouwprojecten bij Gent of Brugge in de buurt? Bijna overal in het land staan kant-en-klare nieuwbouwwoningen te koop, ook Vanhaerents heeft verschillende nieuwbouwprojecten in West Vlaanderen en nieuwbouwprojecten in Oost Vlaanderen. U kan ook uw eigen huis bouwen of een nieuwbouwhuis kopen dat onderdeel is van één van de vele nieuwbouwprojecten.
nieuwbouwprojecten

Bij de meeste grote bouwprojecten op het gebied van nieuwbouw wordt sterk rekening gehouden met de wensen van de toekomstige bewoners. Niet alleen wat betreft de woning zelf, maar ook de woonomgeving is belangrijk bij een bouwproject. Nieuwbouwprojecten. worden dan ook vaak gebouwd in omgevingen waar het voorzieningenniveau hoog is, maar er wel voldoende rust, ruimte en groen is. Zo kan u makkelijk uw auto kwijt of in de buurt recreëren en zijn er ook scholen en winkels op loopafstand. Vanhaerents is met name gespecialiseerd in architecturaal hoogwaardige nieuwbouwprojecten, waarin de wensen van toekomstige bewoners centraal staan. 

Kosten nieuwbouwwoning

In België zijn nieuwbouwwoningen duurder dan bestaande woningen. Het scheelt gemiddeld ongeveer 7.500 euro. Dat komt onder andere door de extra kosten bij de aankoop van nieuwbouwwoning, zoals de erelonen van architecten, de kostprijs voor een veiligheidscoördinator en voor de stabiliteitsstudie en het verslag van het energieverbruik. Hier moet u dus zeker rekening mee houden als u een woning laat bouwen.

Toch is op de langere termijn nieuwbouw kopen altijd voordeliger, doordat de woning na de bouw vaak meteen wat meer waard wordt en er tegenwoordig veel energiezuiniger en duurzamer gebouwd wordt. Dat scheelt al gauw zo'n 30 % op uw energierekening. 

 

Bekijk onze projecten   ▶
 

Hebt u dit al gezien?

 • Vanhaerents interieur inspiratie 2017

  30.12.2017 -

  Dit is een verzameling van interieurs van verschillende appartementen en woningen in projecten van ...

 • Denk vandaag aan morgen

  14.12.2017 -

  Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen. ...

 • Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

  30.11.2017 -

  De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks ...

 • Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

  20.11.2017 -

  Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in ...