Woning of appartement aan zee

De gezonde zeelucht opsnuiven of wegdromen bij het geluid van de golven, wonen aan de kust staat gelijk aan puur genieten. Bovendien is er zowel in de zomer als in de winter veel te beleven! Bovendien is een woning of een appartement aan zee steeds een goede investering!

 

Wonen aan de kust: wat te doen

 

Aan de kust valt er zowel in de zomer als in de winter heel wat te doen. Iedere badstad heeft zijn eigen kustevenementen,  zoals bijvoorbeeld ‘Theater aan Zee’ in Oostende. Bovendien kan u op iedere dijk genieten van typische kustgerechten zoals Belgische garnaalkroketten, verse vis of wafels. Voor culinaire hoogstandjes kan je dan weer terecht bij de Belgische toprestaurants zoals de Belgaqueen in Oostende, Le Fox in De Panne of De Oosthoek in Knokke.

 

Aan cultuur ook geen tekort! De kuststeden tellen heel wat musea, tentoonstellingen en parken waar ieder seizoen iets nieuws te beleven valt. Denk maar aan het Ensor Museum in Oostende of het natuurpark Het Zwin in Knokke-Heist.

 

Woning of Appartement aan zee

 

Een uitje naar de Belgische kust werkt altijd ontspannend. Maar het is nog leuker als je ieder weekend naar ginder kan gaan, naar je eigen stek. Of heb je plannen om er te gaan wonen? Dan geniet je 100% van het prachtige strand en glooiende duinen!

 

Wonen aan de kust op een unieke locatie kan in het hernieuwde Militair Hospitaal in Oostende. Het ontwerp van de gerenoveerde historische site omvat een 220-tal woongelegenheden waaronder lofts, appartementen en woningen, die verdeeld zijn over de bestaande gebouwen en nieuwe gebouwen.  Hiermee wil men mensen de kans geven om een uniek, maar toch betaalbare woning of appartement aan zee te kunnen aanbieden. De architecten hebben veel aandacht besteed aan het behoud van het historische karakter, waardoor een perfect evenwicht ontstaat tussen oud en nieuw.

 

 

Militair Hospitaal Oostende: ideaal voor jonge gezinnen

 

Vooral voor jonge gezinnen die zowel houden van rust als recreatie vinden hier ongetwijfeld hun ding! Het Militair Hospitaal is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en de autosnelwegen. Je bent in een mum van het op het strand én in het centrum van Oostende. Twijfel dus niet meer, want hier vind je een appartement aan zee van hoogstaand niveau!

 

Wens je meer informatie over het project? Surf dan naar de website van MILHO.

 

Hebt u dit al gezien?

 • Vanhaerents interieur inspiratie 2017

  30.12.2017 -

  Dit is een verzameling van interieurs van verschillende appartementen en woningen in projecten van ...

 • Denk vandaag aan morgen

  14.12.2017 -

  Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen. ...

 • Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

  30.11.2017 -

  De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks ...

 • Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

  20.11.2017 -

  Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in ...