Duurzaam investeren in vastgoed? Ontdek de troeven van Waregem

In economisch onzekere tijden is investeren in vastgoed een duurzame oplossing die op de lange termijn een hoog rendement kan opleveren. Veel hangt daarbij af van de locatie van uw woning.  Vanhaerents heeft met de Zuidboulevard in Waregem een mooi vastgoedproject in petto voor wie wil investeren in West-Vlaanderen. 

Vastgoed kopen in Waregem: een slimme investering

 
Investeren in vastgoed doe je het best in een veelzijdige omgeving met diverse troeven. En dan kom je in het zuiden van West-Vlaanderen als snel terecht in Waregem. Je hebt er niet alleen een veelzijdig cultuuraanbod maar ook een uitgestrekt natuur. Zo is het Flanders Field American Cemetery and Memorial een ware trekpleister en kunnen wandelaars en fietsers hun hartje ophalen in het natuurgebied ‘De Zavelputten’.
 
Ook op de lange termijn zit het rendement van vastgoed in Waregem gebeiteld. Samen met de stad en het OCMW Waregem is Vanhaerents vorig jaar begonnen aan een grondige stadsvernieuwing van Waregem. In Waregem Zuid komt er onder meer een nieuwe stadsbibliotheek, een esplanade naar de stad, een ruime ondergrondse parking, commerciële ruimtes en appartementen.

Project de Zuidboulevard

Het project de Zuidboulevard van Vanhaerents omvat een zeventigtal appartementen, waarvan zo’n 32 met een oppervlakte vanaf 85 m2  de Boulevard. Daarnaast komen er ook nog een twintigtal budgetappartementen aan de Bibliotheek (oppervlaktes vanaf 55m²) en appartementen die moeten voldoen aan het grond- en pandenbeleid.

De Zuidboulevard schept zo heel wat investeringsmogelijkheden voor wie een appartement wil kopen in Waregem. Investeren in vastgoed in de Zuidboulevard is een doordachte investering, die dankzij haar unieke ligging een hoog rendement garandeert op de korte en de lange termijn. Het zijn stuk voor stuk moderne appartementen, die een grote authenticiteit uitstralen en voldoen aan alle hedendaagse normen op het vlak van comfort, veiligheid milieu en akoestiek.

Meer informatie op de projectpagina van de zuidboulevard.

De Zuidboulevard, appartementen te koop in Waregem

Hebt u dit al gezien?

 • Vanhaerents interieur inspiratie 2017

  30.12.2017 -

  Dit is een verzameling van interieurs van verschillende appartementen en woningen in projecten van ...

 • Denk vandaag aan morgen

  14.12.2017 -

  Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen. ...

 • Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

  30.11.2017 -

  De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks ...

 • Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

  20.11.2017 -

  Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in ...