• Vanhaerents

  Ruimte ademt licht, Oostende

  Grote glaspartijen en een bewuste keuze voor diverse tinten wit maken van dit appartement een bijzonder ruimtelijk geheel. Het aanwezige groen geeft het appartement extra zuurstof.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Uniek wonen, Menen

  Dit deel van de voormalige tabaksfabriek werd omgetoverd tot een heldere loft. De originele houten balken van het dakstructuur staan in prachtig contrast met de witte muren.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Op maat aan zee, Oostende

  <span style="line-height: 107%; font-family: &quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; font-size: 11pt; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-ansi-language: NL-BE; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;"><font color="#000000">Maatmeubilair in tinten van zout en zinderend zand zorgt voor een klassevolle en serene sfeer.</font></span>

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Urban penthouse, Brussel

  Vanop het bovenste verdiep van MuseumBoulevard geniet je van een 360 view op de skyline van Brussel. Enkele warme accenten zorgen ervoor dat het heerlijk vertoeven is in de hoofdstad.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Wonen en leven op het ritme van de natuur, Rumst

  Natuurlijke materialen en warme tinten versterken de ongedwongen sfeer en rust die dit appartement uitstraalt. De ruime raampartijen brengen het licht en de natuur naar binnen.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Rood, hout en zwart, Antwerpen

  De rode keuken is de absolute blikvanger in deze loft. De hanglampen van Tom Dixon maken het plaatje compleet.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Luxueus ontwaken, Oostende

  De inrichting is al even exclusief als het uitzicht; een uitgesproken zwart-wit contrast wordt gecombineerd met natuurlijke elementen.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Less is more, Antwerpen

  Deze strak ingerichte loft van 180 vierkante meter kenmerkt zich door een betonnen vloer, sobere materialen en 2 boxen. Hierdoor wordt de ruimte verdeeld in verschillende functies en zijn alle technieken weggewerkt. De schuifwand tussen slaap- en badkamer zorgt flexibiliteit en privacy.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Coole loft met vurige multiplex, Antwerpen

  De vroegere ziekenzaal kreeg een eigentijdse make-over. De multiplex brengt warmte en rust in het interieur.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Kunst aan zee, Oostende

  Dichter bij zee kan je niet wonen. De openschuivende ramen zorgen ervoor dat de leefruimte via de tuin overloopt in de duinen. In het interieur zijn bewust tinten beige van wit tot zand doorgetrokken.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Hedendaagse duplexloft in beschermd monument, Antwerpen

  Kenmerkend is de maximale flexibiliteit door verschuifbare en lichtdoorlatende scheidingswanden. Nieuwe terugkerende materialen met een warme uitstraling, zoals de monumentale trap in tropisch padoekhout, versterken de sfeer en zorgen voor rust.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Wonen en werken op 55 m², Oostende

  Compacte eenslaapkamer unit ontworpen door architect Egide Meertens: een tijdloos interieur gecombineerd met designobjecten en subtiele kleuraccenten. De golvende houten wand, die de scheiding vormt tussen slaap- en leefgedeelte, is de eyecatcher van dit appartement.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Kitchen with a view, Oostende

  Dit appartement brengt de natuur naar binnen, je woont letterlijk tussen hinterland en duinen.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Transparant wonen, Oostende

  Verrassend! Een badkamer met glazen wanden. Maar net deze gewaagde keuze zorgt samen met de uitgekiende materialisatie, meubels en verlichting voor een loftgevoel op slechts 75 vierkante meter.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Compact wonen op 51m², Waregem

  Door creatief om te gaan met ruimte en materialen ontstond een functioneel ontwerp, met veel aandacht voor open ruimte. Die wordt door de natuurlijke lichtinval in het appartement nog versterkt.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Subtiele kleurnuances geven appartement ruimte, Antwerpen

  In hartje Antwerpen, op t Groen Kwartier, ontdekten we een nieuwe interieurparel. Subtielekleurnuances en warme houtaccenten vormen de leidraad doorheen dit ruimtelijk appartement.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Pastel is in the air, Waregem

  Zachte, frisse tinten brengen de lente in huis. Trendkleur copper orange versterkt de grijze draad doorheen het modelappartement.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Doorkijk op ieder niveau, Antwerpen

  De glazen wanden zorgen voor visuele verbinding tussen de verschillende ruimten.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Black & white op niveau, Oostende

  Het stoere zwart en luchtige wit zijn de dragers van het appartement doorheen de verschillende verdiepingen. De strakke belijning en indirecte verlichting zorgen voor de nodige rust in dit trendy interieur.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  360 graden zicht en zon, Oostende

  Van s morgens tot s avonds geniet je in dit appartement van het wijds panorama in een luxueuze setting en een zee van ruimte.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Trappenspel, Antwerpen

  De trap als ruimtelijke ruggengraat doorheen deze unieke stadswoning.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Creatief in ‘t stad, Antwerpen

  Deze lichtrijke woning werd gezellig en warm ingericht. Extra opgefleurd met enkele leuke accentkleuren.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Carte blanche, Halle

  Kleuren en materialen die eenvoudig en helder zijn, zorgen voor een rustig beeld. De open keuken is uitnodigend om in te leven en te werken.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Oude fabriekssite verwelkomt tijdloze loft, Ieper

  Architect Filip Vanryckegem ontwierp een ruime en tijdloze loft in de oude fabriekssite van Picanol, in het hart van de stad.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Verticale ritmiek, Antwerpen

  Doorgedreven detaillering van keuken tot badkamer.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  Harmonieuze proporties, Waregem

  Eenvoud in stijl was het vertrekpunt bij de inrichting van ons nieuw modelappartement in het project ZuidBoulevard. U geniet er optimaal van de natuurlijke lichtinval.

  Bekijk
 • Vanhaerents

  De goesting naar kunst, Halle

  Een warm eiken parket met witte muren vormt de basis. Vandaaruit vulden ze het appartement verder in met tijdloze meubelen in zachte tinten.

  Bekijk

Interior

Interieur à la carte

Met stijlvolle, kwalitatieve en duurzame materialen in basis en de keuze uit een groot aantal persoonlijke afwerkingsopties, beantwoorden we als projectontwikkelaar aan de actuele vraag naar wonen “op maat”. Een interieur “à la carte” is een afwerking volgens de wensen en dromen van de klant. 

Onze interieurarchitecten begeleiden u met professioneel advies en passie voor perfectie.  We tekenen voor u een gepersonaliseerde look met oog voor detail, van minimalistic chic tot cosy cottage, van kleurrijk lijnenspel tot simply black and white.


Wonen is beleven

We helpen bewust mee kiezen voor het delicate evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. We denken na over de woonkwaliteit van morgen en beogen een interieur waarin het aangenaam wonen, ontspannen en werken is.  Wonen is beleven, daarin zit net de kracht van het ontwerp

Het is een verhaal van mensen en stijlen, van ideeën en objecten, van feiten en dromen. Samen gaan we op zoek naar de juiste look & feel.  We maken van uw appartement, loft of huis een thuis, waarin elke ruimte optimaal tot zijn recht komt door materialisatie, kleur, licht én visie.

Hebt u dit al gezien?

 • Denk vandaag aan morgen

  14.12.2017 -

  Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen. ...

 • Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

  30.11.2017 -

  De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks ...

 • Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

  20.11.2017 -

  Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in ...

 • Vanhaerents zet in op Brugse woningmarkt

  16.11.2017 -

  Niet één, maar wel twee nieuwe Brugse woonprojecten op één week tijd. Vanhaerents zet de komende jaren ...