• Vanhaerents
 • Vanhaerents
 • Vanhaerents
 • Vanhaerents

Militair Hospitaal, Oostende

Video


Vanhaerents Laatste fase Spinnaker afgewerkt
Het sluitstuk van het Militair Hospitaal is residentie Spinnaker. In dit gebouw, bestaande uit 2 torens, zijn nog slechts 5 appartementen te koop.
Vanhaerents Nog slechts een 20-tal appartementen te koop
In de huidige woontendens staat het kopen van een woning gelijk met het kopen van een stuk zekerheid. Beleggen in vastgoed is dè ideale investering in de toekomst geworden. Het ‘militair hospitaal’ op de Oosteroever van Oostende is hier dan ook het perfecte voorbeeld van. In de laatste fase Spinnaker zijn nog slechts een 20-tal appartementen te koop met schitterend zicht op de skyline van Oostende en de duinen.
Vanhaerents Militair Hospitaal Oostende in beeld
De site van het Militair Hospitaal in Oostende dateert van 1910. Na flink wat jaren leegstand sinds 1996, werd in 2005 een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsvernieuwing Oostende (AGSO), projectontwikkelaar Vanhaerents en een aantal andere partners. In 2006 gingen de werken van start, in 2012 werd 'Milho' bekroond met de Prijs van de Vlaamse Bouwmeester en vandaag zit het bouwproject in haar tweede en laatste fase.
Vanhaerents MILHO fase 3
Met Spinnaker wordt de laatste fase van de reconversie van het Militair Hospitaal in Oostende ingezet. In de sokkel van dit monumentale gebouw is er ruimte voorzien voor winkels en diensten. De bovenste verdiepingen bieden een adembenemend zicht op de zee en de stad Oostende. Spinnaker telt 49 woonentiteiten met één of twee slaapkamers. Permanent wonen of vakantieverblijf? Spinnaker geeft 'verblijven aan zee' een nieuwe dimensie. Dit wordt een belangrijk baken in het Oostende van de toekomst.
Vanhaerents Een uniek project!
Bezoek dit prachtige project ter plaatse of op onze website www.milho.be. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van één van de woningen of appartementen op deze toplocatie in de Oostendse duinen op enkele meters van de zee. Wonen met de voeten in het zand!
Vanhaerents Stéphane Beel en Lieven Achtergael over het Militair Hospitaal in Oostende
"Door de samenwerking met kunstenaars bij verschillende gelegenheden : op tentoonstellingen, musea, werven, projecten, ... voel je het anderszijn van kunstenaar en architect aan, dat maakt het juist interessant. Het is niet interessant als kunst achteraf toegevoegd wordt aan een project en daar een verschonende functie krijgt, maar het is interessant met kunstenaar en architect in hetzelfde project samen iets op te bouwen en daar de andere redenering, de andere discipline bij te nemen."
Vanhaerents Bart Bronders over kwalitatieve hedendaagse architectuur
"Kwalitatieve hedendaagse architectuur is een belangrijk agendapunt in het huidige beleid. We hebben een mooie stad en we willen ook dat de huidige architectuur dit ook een stuk weerspiegelt. Dit was geen gemakkelijke opgave, maar toch zien we de eerste resultaten nu komen, onder meer in het project op de site van het Militair Hospitaal."
Brochure - Militair Hospitaal Oostende

Stuur mij deze brochure op

Contactgegevens


> Ga naar het contactformulier

> Info en verkoop:
Vanhaerents Development nv
Jacques Ongenaet
+32 (0)477 82 52 09
 

 

Hebt u dit al gezien?

 • Cafe Interieur: pop-up koffiebar in Deinze

  16.10.2017 -

  Waar ooit de interieurzaak Van Kerkhove was, opende de jonge barista Hannes Careel vorige vrijdag Cafe ...

 • Investeren in SmartOne

  12.10.2017 -

  Dat investeren in vastgoed een slimme belegging is, kon u hier al lezen. Investeerders kiezen daarbij ...

 • SmartOne: het nieuwe wonen volgens Vanhaerents

  09.10.2017 -

  Onder het goedkeurend oog van heel wat concullega’s, investeerders en jonge kooplustigen stelde ...

 • Kwartiertje brengt bewoners samen

  03.10.2017 -

  In de zomer van 2014 staken enkele buurtbewoners van ’t Groen Kwartier in Antwerpen de koppen bij ...