• Vanhaerents

Parc ’o Sud, Waregem

Omschrijving


Het zuidelijke stadsdeel van de stad Waregem werd de afgelopen jaren grondig hertekend, en dit met succes! Nu zijn we ook gestart met de commercialisering van residentie Parc ’o Sud.
 
Parc ’o Sud heeft meer te bieden dan zijn uitstekende ligging aan de nieuw aangelegde winkel- en wandelpromenade ‘ZuidBoulevard’. Hier woont u eveneens in de onmiddellijke nabijheid van het bruisende stadscentrum waardoor allerlei ontspanningsfaciliteiten op loopafstand te bereiken zijn.
 
Wie op zoek is naar exclusief en luxueus wonen, is bij residentie Parc ’o Sud aan het juiste adres: 24 stijlvolle appartementen en 6 handelsruimtes met ondergrondse parkeermogelijkheid worden in de markt geplaatst. Strak design, hand in hand met leefbaarheid.
 
De indrukwekkende, zuiver afgelijnde terrassen bieden een open en groen zicht op de stad. Het feit dat deze gericht zijn naar het zuidwesten kan doorslaggevend zijn om een aankoop te overwegen in dit kwalitatief en duurzaam woonproject.
 
De inrichting van de wooneenheden gebeurt met zeer hoogstaande materialen, die aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper kunnen worden bijgestuurd. 
 
Voor het architecturaal ontwerp werd beroep gedaan op het Waregemse architectenbureau Wielfaert Architecten.
 
Wij zijn alvast laaiend enthousiast over de realisatie van dit toekomstig architecturaal project waarmee van start gegaan wordt in september 2017.
 
 

Contactgegevens


Bent ook u volledig overtuigd van bovenvermelde plannen? 3D-beelden, prijzen en verkoopplannen kunnen opgevraagd worden via verkoop@vanhaerents.be of op het op het nummer +32 473 46 73 03.
We horen het graag van u!
 

Hebt u dit al gezien?

 • Denk vandaag aan morgen

  14.12.2017 -

  Neem een kijkje in ons eerste Lifetime Comfort appartement en ontdek de voordelen van levenslang wonen. ...

 • Vergrijzing vraagt aangepast woonaanbod

  30.11.2017 -

  De gepensioneerden van morgen zijn de investeerders van vandaag. Heel wat 65-plussers beginnen straks ...

 • Werken oude Brouwerijsite Kortemark gestart

  20.11.2017 -

  Nu alle vergunningen verleend werden, zijn de werken van start gegaan aan de oude Brouwerijsite in ...

 • Vanhaerents zet in op Brugse woningmarkt

  16.11.2017 -

  Niet één, maar wel twee nieuwe Brugse woonprojecten op één week tijd. Vanhaerents zet de komende jaren ...