• Vanhaerents

Parc ’o Sud, Waregem

Omschrijving


Het zuidelijke stadsdeel van de stad Waregem werd de afgelopen jaren grondig hertekend, en dit met succes! Nu zijn we ook gestart met de commercialisering van residentie Parc ’o Sud.
 
Parc ’o Sud heeft meer te bieden dan zijn uitstekende ligging aan de nieuw aangelegde winkel- en wandelpromenade ‘ZuidBoulevard’. Hier woont u eveneens in de onmiddellijke nabijheid van het bruisende stadscentrum waardoor allerlei ontspanningsfaciliteiten op loopafstand te bereiken zijn.
 
Wie op zoek is naar exclusief en luxueus wonen, is bij residentie Parc ’o Sud aan het juiste adres: 24 stijlvolle appartementen en 6 handelsruimtes met ondergrondse parkeermogelijkheid worden in de markt geplaatst. Strak design, hand in hand met leefbaarheid.
 
De indrukwekkende, zuiver afgelijnde terrassen bieden een open en groen zicht op de stad. Het feit dat deze gericht zijn naar het zuidwesten kan doorslaggevend zijn om een aankoop te overwegen in dit kwalitatief en duurzaam woonproject.
 
De inrichting van de wooneenheden gebeurt met zeer hoogstaande materialen, die aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper kunnen worden bijgestuurd. 
 
Voor het architecturaal ontwerp werd beroep gedaan op het Waregemse architectenbureau Wielfaert Architecten.
 
Wij zijn alvast laaiend enthousiast over de realisatie van dit toekomstig architecturaal project waarmee van start gegaan wordt in september 2017.
 
 

Contactgegevens


Bent ook u volledig overtuigd van bovenvermelde plannen? 3D-beelden, prijzen en verkoopplannen kunnen opgevraagd worden via verkoop@vanhaerents.be of op het op het nummer +32 473 46 73 03.
We horen het graag van u!
 

Hebt u dit al gezien?

 • Cafe Interieur: pop-up koffiebar in Deinze

  16.10.2017 -

  Waar ooit de interieurzaak Van Kerkhove was, opende de jonge barista Hannes Careel vorige vrijdag Cafe ...

 • Investeren in SmartOne

  12.10.2017 -

  Dat investeren in vastgoed een slimme belegging is, kon u hier al lezen. Investeerders kiezen daarbij ...

 • SmartOne: het nieuwe wonen volgens Vanhaerents

  09.10.2017 -

  Onder het goedkeurend oog van heel wat concullega’s, investeerders en jonge kooplustigen stelde ...

 • Kwartiertje brengt bewoners samen

  03.10.2017 -

  In de zomer van 2014 staken enkele buurtbewoners van ’t Groen Kwartier in Antwerpen de koppen bij ...