• Vanhaerents

Parc ’o Sud, Waregem

Omschrijving


Het zuidelijke stadsdeel van de stad Waregem werd de afgelopen jaren grondig hertekend, en dit met succes! Nu zijn we ook gestart met de commercialisering van residentie Parc ’o Sud.
 
Parc ’o Sud heeft meer te bieden dan zijn uitstekende ligging aan de nieuw aangelegde winkel- en wandelpromenade ‘ZuidBoulevard’. Hier woont u eveneens in de onmiddellijke nabijheid van het bruisende stadscentrum waardoor allerlei ontspanningsfaciliteiten op loopafstand te bereiken zijn.
 
Wie op zoek is naar exclusief en luxueus wonen, is bij residentie Parc ’o Sud aan het juiste adres: 24 stijlvolle appartementen en 6 handelsruimtes met ondergrondse parkeermogelijkheid worden in de markt geplaatst. Strak design, hand in hand met leefbaarheid.
 
De indrukwekkende, zuiver afgelijnde terrassen bieden een open en groen zicht op de stad. Het feit dat deze gericht zijn naar het zuidwesten kan doorslaggevend zijn om een aankoop te overwegen in dit kwalitatief en duurzaam woonproject.
 
De inrichting van de wooneenheden gebeurt met zeer hoogstaande materialen, die aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper kunnen worden bijgestuurd. 
 
Voor het architecturaal ontwerp werd beroep gedaan op het Waregemse architectenbureau Wielfaert Architecten.
 
Wij zijn alvast laaiend enthousiast over de realisatie van dit toekomstig architecturaal project waarmee van start gegaan wordt in september 2017.
 
 

Contactgegevens


Bent ook u volledig overtuigd van bovenvermelde plannen? 3D-beelden, prijzen en verkoopplannen kunnen opgevraagd worden via verkoop@vanhaerents.be of op het op het nummer +32 473 46 73 03.
We horen het graag van u!
 

Hebt u dit al gezien?

 • Stookplaats: creatieve hub van ’t Groen Kwartier

  13.07.2017 -

  In 2013 kocht entrepreneur André Duval de Stookplaats op ’t Groen Kwartier in Antwerpen. Voor hem was ...

 • Collectief Noord kiest voor ’t Groen Kwartier

  05.07.2017 -

  Midden maart publiceerden we het eerste deel van onze driedelige reportage wonen in ’t Groen Kwartier ...

 • Tragel 8: nieuw stadsdeel aan de Dender in Aalst

  04.07.2017 -

  “Tragel 8”, het consortium tussen Zabra Real Estate en Vanhaerents Development, heeft een ...

 • Vanhaerents zoekt verfrissing aan zee tijdens familiedag

  26.06.2017 -

  Op zondag 18 juni organiseerde Vanhaerents een familiedag aan de Belgische kust. Met een groep van 38 ...