• Vanhaerents

Parc ’o Sud, Waregem

Omschrijving


Het zuidelijke stadsdeel van de stad Waregem werd de afgelopen jaren grondig hertekend, en dit met succes! Nu zijn we ook gestart met de commercialisering van residentie Parc ’o Sud.
 
Parc ’o Sud heeft meer te bieden dan zijn uitstekende ligging aan de nieuw aangelegde winkel- en wandelpromenade ‘ZuidBoulevard’. Hier woont u eveneens in de onmiddellijke nabijheid van het bruisende stadscentrum waardoor allerlei ontspanningsfaciliteiten op loopafstand te bereiken zijn.
 
Wie op zoek is naar exclusief en luxueus wonen, is bij residentie Parc ’o Sud aan het juiste adres: 24 stijlvolle appartementen en 6 handelsruimtes met ondergrondse parkeermogelijkheid worden in de markt geplaatst. Strak design, hand in hand met leefbaarheid.
 
De indrukwekkende, zuiver afgelijnde terrassen bieden een open en groen zicht op de stad. Het feit dat deze gericht zijn naar het zuidwesten kan doorslaggevend zijn om een aankoop te overwegen in dit kwalitatief en duurzaam woonproject.
 
De inrichting van de wooneenheden gebeurt met zeer hoogstaande materialen, die aan de eisen en smaakvoorkeuren van de koper kunnen worden bijgestuurd. 
 
Voor het architecturaal ontwerp werd beroep gedaan op het Waregemse architectenbureau Wielfaert Architecten.
 
Wij zijn alvast laaiend enthousiast over de realisatie van dit toekomstig architecturaal project waarmee van start gegaan wordt in september 2017.
 
 

Contactgegevens


Bent ook u volledig overtuigd van bovenvermelde plannen? 3D-beelden, prijzen en verkoopplannen kunnen opgevraagd worden via verkoop@vanhaerents.be of op het op het nummer 09 268 28 40.
We horen het graag van u!
 

Hebt u dit al gezien?

 • Pakhuizen aan station in Deinze zijn op zoek naar tijdelijke invulling

  19.06.2017 -

  Het is al even geleden dat Liebaert Fabrics het pakhuis in de Stationsstraat van de stad Deinze heeft ...

 • Waregemnaar blijft massaal plakken op de nieuwe ZuidBoulevard!

  13.06.2017 -

  Begin juni werd de ZuidBoulevard in Waregem officieel geopend met een groot volksfeest. De ...

 • Parc ‘o Sud, Waregem

  12.06.2017 -

  De eerste bewoners van de ZuidBoulevard krijgen er binnenkort nieuwe buren bij. Langsheen de ...

 • Succesvolle lancering Handbogenhof in Lier

  01.06.2017 -

  Dinsdagavond 30 mei werd in Lier het woonproject Handbogenhof voorgesteld aan het grote publiek. Voor ...